Curs: Liftier

imagine Liftier
1220 RON

Curs: Liftier

Curs de specializare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 1220 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 60 ore in 45 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 27/06/2019

Participarea la formarea profesionala Comunicarea interpersonala Aplicarea normelor PM, PSI si a prescriptiilor tehnice ISCIR Completarea documentelor Pregatirea ascensorului pentru lucru Efectuarea transportului de sarcini Semnalarea defectiunilor / avariilor la ascensoare Predarea ascensorului la terminarea lucrului
Prezentare curs

Ocupatia Liftier presupune competente tehnice si organizatorice care sa permita exploatarea in conditii de maxima securitate a ascensoarelor electrice si hidraulice, pentru persoane si/sau materiale, indiferent de tipul si destinatia acestora si pentru care regulamentul de exploatare prevede insotitor. In aceasta categorie se regasesc:

- ascensoare pentru transportul bolnavilor in unitati sanitare;

- ascensoare pentru transportul persoanelor in magazine mari, hoteluri , banci si alte cladiri de interes public;

- ascensoare pentru materiale si persoane;

- ascensoare numai pentru materiale (santiere de constructii etc.).

Liftierul este o persoana instruita si autorizata sa manevreze si / sau sa deserveasca ascensoare electrice si hidraulice pentru persoane si/sau materiale. Acesta trebuie sa cunoasca si sa aplice corect: instructiunile de utilizare a ascensoarelor din dotare, prescriptiile tehnice, Colectia ISCIR aplicabile, masurile de protectia muncii si PSI specifice locului de munca .In exercitarea atributiilor sale, liftierul trebuie sa cunoasca si sa aplice intocmai sarcinile si obligatiile care ii revin la inceperea lucrului, in timpul lucrului si la terminarea acestuia. Liftierul asigura transportul sarcinilor incredintate in regim de maxima securitate, avand o atitudine responsabila, atenta, calma. In relatiile de comunicare cu pasagerii sau personalul ajutator liftierul trebuie sa manifeste o atitudine civilizata, informatiile transmise trebuie sa fie clare, concise, eficiente. In situatiile critice liftierul manifesta stapanire de sine, claritate si concizie in a informa echipa de interventie asupra evenimentului.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733682847 0263239077
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput