Curs: Investeste in Performanta - Instrumente Manageriale Complete

imagine Investeste in Performanta - Instrumente Manageriale Complete
990 EUR
Sună acum: +40729729622,
+4021 252 5182

Curs: Investeste in Performanta - Instrumente Manageriale Complete

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti // Pret: 990 EUR


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: inscriere continua
Organizator: CODECS
Data ultimei actualizari: 25/07/2017

Cunoasterea inseamna putere. Puterea de a vedea mai departe, de a avea o viziune de ansamblu si de a lua decizii bune. Decizii care, in final fac diferenta. Fa primul pas si inscrie-te pana in 15 martie la cursurile Business School Profesional.
Prezentare curs

undefinedCODECS anunta sesiunea de inscrieri din seria de primavara pentru Divizia Business School Professional.

Programele educationale au un pronuntat caracter interactiv, iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online, proiectele individuale cu cele de grupa, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programele sunt astfel organizate incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala - un real avantaj, atat pentru companii cat si pentru persoanele fizice, reusind sa imbine pe parcursul lor activitatea profesionala cu invatarea continua, creand astfel cadrul potrivit de dezvoltare.

Diploma Profesionala in Management
Peste 20 de ani de traditie in livrarea de programe de management.
Programul, gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.

Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor
Peste 15 ani de traditie pe piata programelor de Project Management din Romania.
Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.
Scopul principal al programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe proiecte, care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata.

Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor
Peste 7 ani de traditie in domeniul operatiunilor.
Trendul ascendent privind imbunatatirea proceselor poate fi completat printr-un program solid de intelegere a proceselor si operatiunilor din cadrul organizatiilor. Acest program are ca scop dezvoltarea de abilitati si cunostinte relevante pentru manageri, asfel incat acestia sa se implice activ in analizarea, proiectarea si imbunatatirea proceselor din organizatie si sa creeze valoare pentru grupurile interesate.

Programele respecta metodologia Autoritatii Nationale pentru Calificari, fiind recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Pentru mai multe informatii un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CODECS

Adresa: str. Agricultori nr. 37-39, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
Telefon: +40729729622
E-mail contact firma: monica.ban@codecs.ro
Website: www.codecs.ro

Descriere:
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

logo CODECS
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: +40729729622 +4021 252 5182
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput