Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze curs calificare

imagine instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze curs calificare
1000 RON

Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze curs calificare

Curs de calificare // Autorizat

Oradea, jud. Bihor // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: SC CASARO SRL
Data adaugarii: 15/09/2020

instalaţii de canalizare, instalaţii interioare de apă rece şi caldă, instalaţii interioare de gaze naturale combustibile
Prezentare curs

Principalele funcţii îndeplinite sunt următoarele: - Montarea instalaţiilor de canalizare - Montarea instalaţiilor de ridicare a presiunii apei - Montajul instalaţiilor interioare de apă rece şi caldă de consum menajer - Montarea utilajelor folosite în instalaţiile sanitare - Montarea instalaţiilor pentru stingerea incendiilor - Montarea instalaţiilor interioare de gaze naturale combustibile - Montarea aparatelor de utilizare a gazelor - Întreţinerea instalaţiilor interioare de gaze naturale şi a celor sanitare

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC CASARO SRL

logo SC CASARO SRL

Adresa: MUNICIPUL ZALAU, Zalau, jud. Salaj
Telefon: 0742217909
E-mail contact firma: CASAROSJ@YAHOO.COM
Descriere:

Societatea este furnizor de formare profesionala a adultilor din anul 2004, este acreditata ca furnzor de servicii de informare si consliere profesionala, servicii de mediere privind piata fortei de munca din anul 2014.  


Societatea a implementat numeroase programe de formare profesionala si activitati de informare, consiliere, mediere si formare profesionale finantate din fonduri private (finantari din partea persoanelor fizice si juridice) si publice (fonduri din bugete nationale si europene).


Societatea organizeaza programe de formare profesionala – cursuri de calificare, cursuri de iniţiere cu durata scurta, cursuri de specializare, cursuri de perfecţionare.


Societatea dispune si poate coopta: personal de conducere si execuţie cu experienţa, echipamente pentru realizarea, implementare a activităţilor privind piaţa forţei de munca. ( consiliere, informare, formare profesionala si mediere privind piaţa forţei de munca)
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0742217909
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput