Curs: Instalator Instalatii Tehnico-sanitare si de Gaze

imagine INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE
1510 RON
Sună acum: 0757265689, 0764886307

Curs: Instalator Instalatii Tehnico-sanitare si de Gaze

Curs de calificare // Autorizat

Sfantu Gheorghe , jud. Covasna // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 07/09/2022

Instalatorul tehnico-sanitar si gaze isi desfasoara activitatea in companii din domeniul constructiilor, instalatiilor interioare de gaze naturale - Montarea aparatelor de utilizare a gazelor - Intretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare.
Prezentare curs
Instalatorul pentru instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, să pună în funcţiune instalaţii, să înlocuiască, să repare conductele, îmbinările şi garniturile acestora, să diagnosticheze şi să remedieze defecţiunile constatate la toatetipurile de instalaţii şi utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale şi să efectueze lucrări de întreţinere a acestora.Activitatea instalatorului tehnico-sanitar şi gaze se desfăşoară în echipă şi de obicei în interiorul clădirilor, dar pot exista cazuri când această activitate se poate realiza şi în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, căldură şi umiditate.Competențe dobândite1. Selectarea elementelor componente specifice pentru realizarea constructiilor, instalatiilor si lucrarilor publice2. Utilizarea echipamentelor si utilajelor pentru prelucrarea materialelor specifice lucrarilor de constructii, instalatii si lucrari publice3. utilizarea reprezentarilor conventionale in scopul realizarii lucrarilor de constructii, instalatii si lucrari publice4. Realizarea masurilor specifice constructiilor , instalatii si lucrari publice5. Montarea instalatiilor exterioare si interioare de apa6. Montarea instalatiilor exterioare si interioare de canalizare7. Montarea instalatiilor exterioare si interioare de gaze naturale
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Tribunalului nr 3 , JUD. ALBA (In spatele Prefecturii Alba.), Alba Iulia, jud. Alba
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcalba@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL, furnizor de formare profesionala, organizeaza cursuri in diferite domenii de activitate. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0757265689 0764886307

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput