Curs: Inspector/referent Resurse Umane COR: 333304 - Acreditat, 0722934356

imagine Inspector/Referent Resurse Umane  COR: 333304 - ACREDITAT, 0722934356
700 RON

Curs: Inspector/referent Resurse Umane COR: 333304 - Acreditat, 0722934356

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 700 RON


Data incepere: 22/07/2024
Perioada inscrieri: 13/06/2024 - 20/07/2024
Data ultimei actualizari : 01/07/2024

Curs perfectionare Inspector/Referent Resurse Umane COR: 333304 ACREDITARE: Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut în România și în țările membre ale Uniunii Europene, tel 0722934356
Prezentare curs
Rolul inspectorului de resurse umane într-o organizaţie este esenţial pentru buna funcţionare a acesteia iar acest curs organizat de centrul nostru de formare profesională este adresat tuturor celor care doresc să ocupe o poziţie în departamentul de resurse umane dintr-o instituţie publică sau privată.
Prin acest curs veţi învăţa să întocmiţi şi să gestionaţi toate documentele necesare activităţii de administrare a resurselor umane într-o organizaţie şi veţi cunoaşte toate prevederile legale din acest domeniu. De asemenea, veţi fi familiarizat cu toate procedurile necesare desfăşurării activităţii de resurse umane şi veţi învăţa să utilizaţi programul REVISAL              
Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților. În urma promovării examenului se emite certificatul de absolvire/calificare, sub siglele Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut atât în România cât și în țările membre ale Uniunii Europene. Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Certificarea este esențială în orice ocupație, ea atestă faptul că aveți cunoștințele necesare obținerii unui produs sau serviciu de calitate. De asemenea, reprezintă un plus în fața oricarui profesor care nu este specializat in educația adulților: certificarea înseamnă credibilitate.
Certificarea vă ajută în demersurile de accesare a fondurilor europene în activitățile suport ale proiectelor, oferind competențele necesare unei activități legale pe piața românească și internațională, inclusiv europeană. Obținerea unui certificat de perfecționare  fiind obligatorie pentru orice viitor specialist în domeniul resurselor umane, care poate fi cooptat oricând într-un program de finantare european.
Ca urmare a absolvirii cursului de Inspector/Referent Resurse Umane veţi putea să evoluaţi cu succes în cadrul departamentelor de resurse umane din orice organizaţie de stat (minister www.guv.ro , societate națională, regie autonomă, administrație publică, ori privată în care veţi lucra, indiferent dacă este organizației multinațională o , străină sau românească, ori un ONG.
Cursul de inspector / referent resurse umane absolvit la noi vă oferă cunoștințe practice și teroretice suficiente pentru a începe o carieră de succes a unui profesionist selecție, recrutare, salarizare și gestionarea resurselor umane!

Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului ANC:
 1. Planificarea activităţilor
2. Comunicarea cu angajaţii
3. Aplicarea prevederilor legale referitoare la securitate şi sănătatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă
4. Întocmirea documentelor de evidenţă a personalului
5. Gestionarea documentelor de evidenţă a personalului
6. Organizarea recrutării personalului
7. Întocmirea registrului general de evidenţă a salariaţilor
8. Întocmirea statului de plată pentru personalul angajat
9. Administrarea bazei de date de evidenţă a personalului
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput