Curs: Inspector Resurse Umane - Online

imagine Inspector Resurse Umane - Online
500 RON
Sună acum: 0772.028.393

Curs: Inspector Resurse Umane - Online

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 500 RON


Data incepere: 25/06/2022
Perioada inscrieri: 15/05/2022 - 25/06/2022
Data ultimei actualizari : 16/05/2022

Pe fondul fluctuațiilor continue a angajaților din foarte multe domenii, angajatorii au nevoie din ce în ce mai mult de specialiști în recrutare și în gestionarea resurselor umane.Conform ultimelor modificări în domeniu, angajatorii vor avea 2 alternative: fie vor angaja specialiști (cu calificări în resurse umane), fie vor avea contracte de asistare de către un profesionist în legislația muncii.
Prezentare curs
VREI O CARIERA FRUMOASĂ ȘI DE VIITOR? 
Ești fără loc de muncă și nu știi încotro s-o mai apuci pentru a reuși să ajungi la un interviu. Te gândești cum să-ți faci CV-ul cât mai atractiv și convingător. Ai o diploma de 12 clase, ai chiar și un masterat dar tot nu reușești să te angajezi. Cursul nostru de Inspector resurse umane iți rezolvă problema și iți sporește șansele de angajare. Îți maximizează cunoștințele și abilitățile în comunicare, iți dezvoltă relațiile interumane. Îți arată cum sa-ți concepi CV-ul și te învață cum să privești un posibil angajat de partea cealaltă a biroului, din poziția recrutorului după ce te-ai angajat în domeniu.
EȘTI ANGAJAT DAR PE LÂNGĂ SARCINILE ZILNICE FACI ȘI ACTIVITĂȚI DE HR? 
Lucrezi ca și contabil dar superiorul îți spune să redactezi contractele de muncă și adeverințele angajaților și să-i înregistrezi în REVISAL.  Ești angajată la o recepție dar șeful îți spune să faci recrutare pentru un job nou scos la concurs.  Încerci să le faci pe toate dar fără o specializare nu ești remunerat pe măsura muncii. Așa că te gândești să te specializezi și să faci totul ca la carte.  Cursul nostru de Inspector resurse umane este pentru cei care vor să cunoască prevederile legislației muncii și modul în care noile tendințe din domeniu îi pot sprijini în sporirea performanței personale și profesionale.

Locurile sunt limitate !

Agenda cursului:
- Legislație: legile ce reglementează procesul muncii, interacțiunea dintre ele- Documentele folosite în activitatea de gestionare a resurselor umane – exerciții practice, simulări situații
- Prezentarea programului REVISAL, exerciții, aplicații in program. Cursanții au acces la program pe calculator.
- Contractul Individual de munca si fisele de post – tipuri CIM, conținut si legislația aferenta ( concedii, preaviz, loc munca, drepturi, obligații, notificare, suspendare, încetare, etc.) - aplicații practice
- Procesele si procedurile privind recrutarea ( tipuri și canale de recrutare, modalități de elaborare eficienta a CV, limbaj trup interviu, altele), angajarea, evaluarea performantei, sancționarea, formarea / training in-house de personal, reorganizarea, administrarea personalului etc. – aplicații practice, diferențe și utilitatea lor pe piață- Salarizarea și elaborarea diferitelor programe de compensații și beneficii pentru atragerea personalului competent
- Regulamentul Intern- Legislație utila – concediu creștere copil, pensionarea, sănătatea și securitatea în munca, exemple de implicare a protecției datelor ( GDPR ) în cadrul HR

Inspectorul resurse umane, prin poziția pe care o deține în cadrul departamentului de resurse umane, participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa în procesul prin care organizația își recrutează, angajează, derulează și încetează raporturile de munca cu salariații.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Lectori

Lectori generali
Alexandru Alina

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0772.028.393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput