Curs: Ingrijitor la Domiciliu

imagine INGRIJITOR LA DOMICILIU
2000 RON

Curs: Ingrijitor la Domiciliu

Curs de calificare // Autorizat

Tulcea , jud. Tulcea // Pret: 2000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: SENIOR DELTA GRUP SRL
Data adaugarii : 17/08/2022

INGRIJITORUL LA DOMICILIU este persoana calificată care acordă servicii de îngrijire persoanelor adulte cu autonomie limitată. Serviciile de îngrijire la domiciliu sunt acordate de către îngrijitorul la domiciliu care poate să fie angajat al unei instituţii publice sau al unui furnizor de servicii din mediul privat.
Prezentare curs

Îngrijitorul la domiciliu acordă îngrijire personală următoarelor categorii de persoane: persoane care sunt în situaţie de risc şi au nevoie urgentă de îngrijiri personale, persoane care au o boală cronică şi au nevoie de îngrijiri, cei care sunt singuri şi, pe lângă o boală cronică fizică, dezvoltă şi o boală mentală.

Funcţiile majore pe care le îndeplineşte îngrijitorul la domiciliu sunt: asigurarea îngrijirilor corporale ale persoanei îngrijite, asigurarea alimentaţiei şi a hidratării persoanei îngrijite, supravegherea stării de sănătate a persoanei, asigurarea igienei spaţiului şi a obiectelor auxiliare ale persoanei îngrijite, stimularea şi socializarea persoanei îngrijite, mobilizarea şi transportul persoanei îngrijite.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SENIOR DELTA GRUP SRL

logo SENIOR DELTA GRUP SRL

Adresa: STR. BABADAG NR.159 BLOC CORALMALL , Tulcea, jud. Tulcea
E-mail contact firma: contact@seniordelta.ro
Descriere:
Senior Delta Grup este o intreprindere de economie sociala, acreditata  de Autoritatea Nationala de Calificari  pentru perioada 2021 - 2025, ca Furnizor de formare profesionala pentru urmatoarele ocupatii: TEHNICIAN ASISTENTA ASOCIALA; ASISTENT PERSONAL PROFESIONIST; INGRIJITOR LA DOMICILIU SI ANIMATOR SOCIO EDUCATIV. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0731953412
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput