Workshop: Impactul Megatendintelor in Business

imagine Impactul Megatendințelor în Business
gratuit

Workshop: Impactul Megatendintelor in Business

Workshop

Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti // Curs gratuit


Data incepere: 11/12/2019
Perioada inscrieri: 07/11/2019 - 11/12/2019
Organizator: FUNDATIA CCU
Data ultimei actualizari: 09/12/2019

Afacerea ta este pregătită pentru schimbare? Dar tu? Știi să planifici viitorul? Pentru că DA, este posibil să întrezărim ce urmează. Și ne putem calibra afacerea și propria persoană plecând de la o viziune macroeconomică cu ajutorul indicatorului DRIVE dezvoltat de profesorii Mark ESPOSITO și Terence TSE.
Prezentare curs

Digitalizarea transformă companii, modele de afaceri și oameni. Este realitatea zilelor noastre și a viitorului.

Daca vrei sa afli care sunt cele cinci megatendințe care au deja impact la nivel mondial și cum influențează acestea Romania, te asteptăm miercuri, 11 decembrie 2019, la seminarul “Impactul Megatendințelor în Business” ce va avea loc la sediul Fundației CCU Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București de la ora 17:30. 


Înscrierile se fac completând formularul de pe site!

www.fundatiaccu/impactul-megatendintelor-in-business/


Seminarul va fi interactiv, opinia și experiența ta sunt importante pentru succesul acestuia, vei afla posibile soluții pe care să le folosești și să le adaptezi nevoilor tale. 


Participanții vor fi în centrul discuțiilor.


Tematica aleasă se adresează tuturor celor care înțeleg că punctul de plecare al rezultatelor de excepție, în lumea globalizată, este cunoașterea ansamblului și trasformarea informațiilor în oportunități de creștere. Flexibilitatea este cheia, iar schimbarea, o dată asumată și integrate, cu disciplină, asigură creștere. Este realitatea țărilor dezvoltate și a oamenilor împliniți.


Pe parcursul celor două ore de seminar te invitam să ieși din zona de micro-management, de probleme apăsătoare și urgente și să iei contact cu o altă perspectivă, pe care ulterior alegi dacă și cum o explorezi mai departe.


Despre trainer


Cătălina DUȚU este licențiată în Marketing – Academia de Studii Economice, București 2002, Executive MBA – Cotrugli Business School, Belgrad - noiembrie 2019 și deține o experiență vastă în top management.


Consultant de marketing și afaceri, antreprenor și trainer din pasiune, Cătălina a coordonat proiecte în valoare de peste 20 milioane de euro și a format profesional peste 300 de colegi.


Parcarea este gratuită!


Vă așteptăm!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FUNDATIA CCU

logo FUNDATIA CCU

Adresa: Strada Progresului 134-138, Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti
Descriere:

Fundația Competenți, Corecți și Utili, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Scop


Fundația CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă cât mai mult success.


Misiunea Fundației CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Obiectiv


Fundația CCU are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre. Dorim ca numărul membrilor în următorii 5 ani să ajungă la 3.000 de persoane și 300 de organizații, instituții și companii publice sau private.


Activitate


În următorii 5 ani, Fundația CCU își propune să organizeze peste 250 de evenimente din categoriile dezvoltare personală și profesională, schimburi de experiență și networking, pentru cei care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0724388471
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput