Curs: Ghid de Turism

imagine Ghid de Turism
500 RON
Sună acum: 0745125914

Curs: Ghid de Turism

Curs de perfecţionare // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 90 ore in 30 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: SC CERC SRL
Data ultimei actualizari: 06/02/2020

Ghidul de turism este persoana calificată şi specializată care însoteşte şi asistă turiştii pe toata durata desfaşurarii programelor turistice, oferă servicii turistice la nivelul contractului încheiat de turisti cu agentia, asigură realizarea integrală a programului turistic la standardul de calitate stabilit.
Prezentare curs
Ghidul de turism monitorizează activităţile turiştilor pe parcursul călătoriei şi le oferă diverse informaţii cu caracter economic, istoric, cultural sau de altă natură privind localităţile şi punctele de atracţie vizitate. Organizează, la cererea turiştilor, excursii cu caracter opţional şi activităţi de agrement în situaţia în care programul nu se poate respecta din motive obiective. Gestionează în mod responsabil mijloacele de plată încredintate pe timpul programului. Face propuneri de îmbunatăţire a programelor turistice pe baza propriei experienţe şi a sugestiilor turiştilor. Rezolvă situaţiile neprevazute care pot aparea pe parcursul excursiei. Organizeaza, de comun acord cu turiştii alte activitati cu caracter recreativ. Aplică reglementarile specifice privind protecţia muncii, protecţia mediului, şi protecţia consumatorului. Rezolvă situaţiile neprevazute care pot aparea pe parcursul excursiei. Se ocupa de finalizarea excursiei prin depunerea dosarului la agenţie în termenul stabilit, dosar ce contine raportul de ghid şi decontul pentru justificarea avansului primit la plecare. Cursul se va desfasura in doua etape: PRIMA ETAPA: Predarea teoretica – 30 de ore –în cadrul acestei etape vor fi prezentate următoarele tematici: - lucrul în echipă - asigurarea normelor privind sănătatea şi securitatea munci şi P.S.I - întocmirea schiţei primare a activităţii turistice - oferirea informaţiilor de interes turistic - asigurarea unui climat favorabil turiştilor - coordonarea activităţii turistice - derularea activităţilor administrative - întocmirea programelor operaţionale - gestionarea fondurilor alocate activităţii - asigurarea formalităţilor la trecerea frontierei - elaborarea raportului final. ETAPA A DOUA: - proba practica – 60 de ore – se va acorda o ATENŢIE DEOSEBITĂ întocmirii unei lucrări în care să fie prezentat un traseu turistic/o atractie turistica din zona/regiune. !!! Certificatul de absolvire este agreat de AFIR pentru angajatii din cadrul Centrelor de Informare infiintate prin PNDR Masura 3.1.3.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC CERC SRL

logo SC CERC SRL

Adresa: str. G. Ureche nr. 10A, Baia Mare, jud. Maramures
E-mail contact firma: c_ieremia@yahoo.com
Descriere:

SC CERC SRL ofera servicii de formare profesionala (cursuri certificate ANC) in domeniile:

- Agricultor in cultura plantelor si cresterea animalelor (curs de initiere si curs de calificare);

- Sef de ferma agricola (ambele de calificare, agreate de AFIR pentru beneficiarii de finantari agricole);

- Comunicare in Limba engleza,

- Competente antreprenoriale,

- Antreprenor in economia sociala,

- Ghid de turism (agreat de AFIR pentru angajatii din centrele de informare turistica),

- Evaluator de proiecte,

- Consilier vocational.
Lectori

Lectori generali
Ieremia Cristian, POP EMIL

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0745125914

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput