Curs: Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist

imagine Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist
1600 RON
Sună acum: 0740212617,

Curs: Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist

Curs de calificare // Autorizat

Zalau, jud. Salaj // Pret: 1600 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 130 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: INFOCONTUR S.R.L.
Data ultimei actualizari: 16/07/2018

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. Dupa finalizarea cursului se sustine examen si se obtine un certificat recunoscut la nivel national si international, cu valabilitate nelimitata, insotit de Supliment descriptiv.. .
Prezentare curs
Frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist
Cod COR/CN: 5141.2.1
Un curs bine structurat, in urma caruia cursantul dobandeste cunostinte de baza in toate cele 4 domenii (frizerie, coafura, manichiura si pedichiura).
Acest curs cuprinde toate cele 4 module intr-un singur curs .
Coaforul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului.
Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului.
Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii.
Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii.
Si binenteles cu aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

INFOCONTUR S.R.L.

Adresa: Aleea Movilestilor nr.5, Zalau, jud. Salaj
Telefon: 0360568524
E-mail contact firma: infocontur@yahoo.com

Descriere:
S.C. INFOCONTUR S.R.L., înfiinţată în 2003, este o companie dinamică a cărei activitate vizează organizarea cursurilor autorizate de formare profesională, specializare şi perfecţionare din diverse domenii pentru elevi, studenţi şi şomeri dar şi cursuri de specializare şi perfecţionare profesională pentru persoanele pentru care cariera este o provocare continua.
Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. Dupa finalizarea cursului se sustine ex...

logo INFOCONTUR S.R.L.
Lectori

Lectori generali
Flore Emilia (Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0740212617

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput