TOPQUALITYMANAGEMENT

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati


Adresa: Str Lucretiu Patrascanu Nr 14, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
Domeniu de activitate: Educatie si invatamant
Telefon: 0724341894
E-mail: office@cursuriautorizate.ro
Persoana de contact: Dna. IULIA SIMION

Descriere

SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL este o companie a carei activitate principala este organizarea cursurilor autorizate de formare, specializare si perfectionare din diverse domenii.
In anul 2007, TOP QUALITY MANAGEMENT a fost certificata TUV CERT de catre Tuv Thuringen e.V. - Germania pentru sistemul de management al calitatii, ISO 9001:2008 in domeniile de activitate: consultanta si invatamant pentru adulti.
Majoritatea cursurilor de formare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT sunt autorizate ANC - fosta CNFPA si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
In anul 2007, TUV THURINGEN e.V. Germania a acreditat ca unic furnizor de formare din Romania societatea TOP QUALITY MANAGEMENT pentru sustinerea cursurilor MANAGER PROIECT, FORMATOR si MANAGER RESURSE UMANE. Absolventii acestor cursuri vor avea posibilitatea de a obtine, pe langa certificatul ANC - fosta CNFPA si certificarea INTERNATIONALA de personal acordata de catre TUV THURINGEN e.V. fara alte teste suplimentare.
Din anul 2010, TOP QUALITY MANAGEMENT este unicul furnizor de formare profesionala acreditat in Romania de catre IIA USA (Global Institute for Internal Auditors) in vederea sustinerii cursurilor pentru obtinerea PRC4 (Professional Recognition Credit for CIA Exam Part 4) si echivalarea examenului 4 CIA pentru Auditorii Interni.
La TOP QUALITY MANAGEMENT, clientul este intotdeauna pe primul loc. Clientii nostri includ peste 3.000 de organizatii din toate domeniile de activitate reprezentand societati comerciale, administratii publice, institutii de invatamant si de cercetare, ONG-uri precum si numeroase persoane fizice.

Cursurile active ale acestui formator