The Markers Consult

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati

CIF: J4088962013 | Reg. com: RO32016153
Adresa: Str. Verigei Nr.3, Bucuresti, Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti
Domeniu de activitate: Consultanta, audit, contabilitate
Telefon: 031.425.17.22
E-mail: andreea@themarkers.ro
Persoana de contact: Dl. Alexandru Dinu

Descriere

Investeste in angajatii tai, iar ei vor investi in compania ta.

Credem cu tarie in aceste cuvinte. Investitia in dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor tai reprezinta cea mai buna metoda pentru dezvoltare.

Tocmai de aceea misiunea TraininguriSpecializate.Ro este aceea de a oferi solutii eficiente si practice companiilor romanesti care doresc sa isi creasca afacerile prin intermediul dezvoltarii propriului personal.

Iti punem la dispozitie cursuri si traininguri necesare tuturor celor din compania ta: de la cursuri de vanzari si negociere la traininguri de marketing si branding, comunicare, leadership si management, motivare, traininguri dedicate specialistilor din resurse umane si nu numai.

Toti trainerii care fac parte din proiectul nostru sunt specialisti practicieni in domeniile in care predau. Asta inseamna ca aducem know how, instrumente si tactici care au fost puse in practica pe piata din Romania si de care suntem siguri ca functioneaza.

Trainingurile si cursurile noastre sunt in proportie de cel putin 85% practice, participantii incepand sa puna in aplicare cunostintele dobandite imediat dupa participarea la traininguri.

Pentru ca ne dorim ca fiecare om sa participe la cursul de care sigur are nevoie iti oferim si consultanta gratuita de specialitate pentru evaluarea si stabilirea nevoilor de training si dezvoltare ale companiei tale.

Cursurile active ale acestui formator