SC SPARD Team Cursuri SRL

Firma
CIF: 31624888
Adresa: straja nr 15, Bucuresti Sector 4, jud. Bucuresti
Telefon: 0734250670
E-mail: office@invata-prim-ajutor.ro
Persoana de contact: Dl. Piele Ionut

Descriere

“Invata Prim Ajutor” este un concept SPARD Team Cursuri, care isi propune sa constientizeze si sa pregateasca societatea romaneasca cu privire la acordarea de prim ajutor.

SC SPARD TEAM CURSURI SRL isi propune sa constientizeze societatea romaneasca cu privire la importanta invatarii masurilor de prim ajutor pentru intreaga populatie. Aceste masuri sunt vitale, iar serviciile profesioniste au nevoie de un timp pentru a ajunge la victima. Noi, cei care suntem martori, putem interveni si castiga ceva timp pentru victima, timp in care pot ajunge, salvatorii profesionisti. Pentru a atinge acest obiectiv, am lansat concepul ”Invata Prim Ajutor”. In cadrul acestuia, noi oferim cursuri de prim ajutor pentru angajati (cursuri obligatorii si solicitate de cei de la ITM), cursuri de prim ajutor in scoli, precum si cursuri pentru persoane fizice.

“Invata Prim Ajutor” este un concept SPARD Team Cursuri, care isi propune sa constientizeze si sa pregateasca societatea romaneasca cu privire la acordarea de prim ajutor.


SC SPARD TEAM CURSURI SRL isi propune sa constientizeze societatea romaneasca cu privire la importanta invatarii masurilor de prim ajutor pentru intreaga populatie. Aceste masuri sunt vitale, iar serviciile profesioniste au nevoie de un timp pentru a ajunge la victima. Noi, cei care suntem martori, putem interveni si castiga ceva timp pentru victima, timp in care pot ajunge, salvatorii profesionisti. Pentru a atinge acest obiectiv, am lansat concepul ”Invata Prim Ajutor”. In cadrul acestuia, noi oferim cursuri de prim ajutor pentru angajati (cursuri obligatorii si solicitate de cei de la ITM), cursuri de prim ajutor in scoli, precum si cursuri pentru persoane fizice.Pentru a se asigura conditii de instruire cat mai profesionale, SPARD Team pune la dispozitia cursantilor traineri cu experienta si materiale moderne de prezentare, precum:


Traineri cu experienta de minim 5 ani in prim ajutor si medicina de urgenta, acreditati CNFPA/ANC, cu o experienta de minim 4 ani in training

Manechine de resuscitare adult, copil si bebelus

Truse de prim ajutor care contin toate consumabilele necesare, balon de resuscitare, guler cervical, targi si alte materiale pentru asigurarea desfasurarii in conditii optime a cursului

Cursul de prim ajutor este actualizat in conformitate cu normele europene, iar procedurile fo

Cursurile active ale acestui formator