SC ROGEPA SRL

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati


Adresa: Bd. Unirii, nr.16, cam 20, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0744787557
E-mail: lm_rogepa@yahoo.com
Persoana de contact: Dna. Liviana Marinescu

Descriere

Agentia de Formare ROGEPA a fost constituita in anul 2005 si si-a inceput activitatea in acelasi an prin autorizarea formarii profesionale in domeniu TIC, fiind inregistrat ca Furnizor de Formare Profesionala in conditiile legii.   In conformitate cu CAEN, cod 8559, societatea noastra are drept principal domeniu de activitate „ Alte forme de invatamant” .

Agentia de Formare ROGEPA a fost constituita in anul 2005 si si-a inceput activitatea in acelasi an prin autorizarea formarii profesionale in domeniu TIC, fiind inregistrat ca Furnizor de Formare Profesionala in conditiile legii.   In conformitate cu CAEN, cod 8559, societatea noastra are drept principal domeniu de activitate „ Alte forme de invatamant”. Alte activitati, aditionale formarii, pe care le desfasuram sunt: proiectare de sisteme pentru e-learning, baze de date, analize de nevoi de formare, proiectare de actiuni de formare pentru firme, strategii de formare interna, organizarea de seminarii si conferinte nationale si internationale in cadrul unor proiecte, elaborarea si tiparirea de suporturi de curs, consultanta in scrierea si implementarea de proiecte.  De asemenea, realizăm pagini web, precum si design grafic si editare de pliante si cataloage de prezentare.

Agentia de Formare ROGEPA a fost constituita in anul 2005 si si-a inceput activitatea in acelasi an prin autorizarea formarii profesionale in domeniu TIC, fiind inregistrat ca Furnizor de Formare Profesionala in conditiile legii.   In conformitate cu CAEN, cod 8559, societatea noastra are drept principal domeniu de activitate „ Alte forme de invatamant” . Agentia de Formare ROGEPA a fost constituita in anul 2005 si si-a inceput activitatea in acelasi an prin autorizarea formarii profesionale in domeniu TIC, fiind inregistrat ca Furnizor de Formare Profesionala in conditiile legii.   In conformitate cu CAEN, cod 8559, societatea noastra are drept principal domeniu de activitate „ Alte forme de invatamant”. Alte activitati, aditionale formarii, pe care le desfasuram sunt: proiectare de sisteme pentru e-learning, baze de date, analize de nevoi de formare, proiectare de actiuni de formare pentru firme, strategii de formare interna, organizarea de seminarii si conferinte nationale si internationale in cadrul unor proiecte, elaborarea si tiparirea de suporturi de curs, consultanta in scrierea si implementarea de proiecte.  De asemenea, realizăm pagini web, precum si design grafic si editare de pliante si cataloage de prezentare.

Cursurile active ale acestui formator