NBCC Romania

Firma

Adresa: Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, corpul CREDIS, et. 1, biroul C1 Sector 5, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
Domeniu de activitate: Educatie si invatamant
Telefon: +40 737 964 541
E-mail: miroiu@nbcc.ro
Persoana de contact: Dl. Alexandru Miroiu

Descriere

NBCC Romania este un organism cu rol consultativ şi de educaţie care iniţiază şi susţine acţiuni în scopul promovării, dezvoltării şi profesionalizării consilierii în România. NBCC Romania este parte a rețelei europene coordonată de EBCC (European Board for Certified Counselors).

NBCC Romania colaborează cu instituţii academice, organizaţii profesionale, agenţii guvernamentale şi nonguvernamentale și companii private, cu scopul de a sprijini profesionalizarea activităţilor de consiliere şi promovarea serviciilor de consiliere în România.

NBCC Romania dezvoltă programe de formare a consilierilor, adaptând concepte şi tehnici universale ale consilierii la specificul naţional şi la nevoile economice, sociale şi politice ale societăţii româneşti.

NBCC Romania îşi propune să se implice în crearea şi implementarea unui sistem de norme şi standarde etice şi de calitate la nivel naţional pentru buna desfăşurare a activităţilor de consiliere – standarde promovate şi la nivelul unor programe de certificare specifice.

Cursurile active ale acestui formator