Macro Structural Consulting

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati

CIF: 28318900 | Reg. com: J40/4341/2011
Adresa: Bd. Iuliu Maniu, Cotroceni Business Center, Corp U, et. 2, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
Domeniu de activitate: Educatie si invatamant
Telefon: 0726420198, 0769343680
E-mail: marketing@macro-training.ro
Persoana de contact: Dl. Marian Dumitrache

Descriere

Macro Structural Consulting este o societate privata, ce ofera servicii de calitate in toate domeniile in care activeaza.

Avem experienta relevanta in managementul proiectelor, in accesarea fondurilor structurale si a altor surse de finantare, in domeniul achizitiilor publice.

Toate cursurile de formare profesionala desfasurate sunt adaptate realitatilor mediului de afaceri si a pietii muncii, astfel incat putem garanta ca veti primi mai mult decat o diploma. Cursantii vor beneficia de aplicatii reale preluate din proiecte scrise si implementate cu succes. In cadrul cursurilor noastre iti garantam ca exista doar informatie de valoare, discutii la obiect si dialog constructiv despre aspecte cu o mare aplicabilitate practica in activitatea ta imediata.Vezi mai multe detalii pe pagina cursurilor.

Cursurile noastre pun un accent puternic pe latura practica a procesului de invatare: exemplele prezentate la curs au un corespondent in proiectele finantate cu success de catre noi, aplicatiile sunt intotdeauna reale, iar colaboratorii nostri sunt formatori cu experienta practica in domeniile lor de activitate.

Cursurile active ale acestui formator