Development Training Consulting SRL

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati

CIF: ro23028574 | Reg. com: j22/63/2008
Adresa: Soseaua Moara de foc, nr 12, bl 407, sc b, parter, spatiu comercial nr 2, , Iasi, jud. Iasi
Domeniu de activitate: Servicii
Telefon: 0232271124, 0733 085.910
E-mail: office@cursautorizat.ro
Persoana de contact: Dna. Livioara Anghel

Descriere

„Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul.” (Henry David Thoreau)

Din iunie 2009, ne desfasuram activitatea in zona dezvoltarii personale si profesionale a individului. Identificarea rolului companiei pe piata a plecat de la realitatea conform careia cunostintele si abilitatile dobandite in diverse sisteme de invatamant nu mai sunt suficiente. Piata a devenit un loc din ce in ce mai competitiv, iar nevoia de adaptare la cerintele acesteia este vitala.

Plecand de aici, am creat un cadru nou de invatare, formare, instruire, contribuind astfel la dezvoltarea resurselor umane, ca factori esentiali in drumul spre reusita. Altfel spus, premisa care a ghidat activitatea companiei noastre si care este valabila si la momentul actual ii pune in centru pe oameni, cu tot ce presupun acestia: cunostinte, abilitati, pasiuni, dorinte. Credem cu tarie ca prin oferirea unor programe adaptate nevoilor clientilor, alaturi de implementarea corecta a acestora cu ajutorul trainerilor experimentati, beneficiile vor fi resimtite la toate nivelurile.

Cei peste 2300 de absolventi ai cursurilor noastre de formare profesionala reprezinta o dovada concreta a faptului ca drumul pe care ne aflam este cel potrivit.

Pe langa oferta de traininguri, venim in sprijnul companiilor si cu servicii de consultanta in domenii cum ar fi: implementarea sistemelor de control intern managerial, accesare de finantari europene, managementul proiectelor

Cursurile active ale acestui formator