Ciao Bella

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati


Adresa: Str Caisului nr 18, Cluj-napoca, jud. Cluj
Domeniu de activitate: Sanatate si frumusete
Telefon: 0746723505, 0746723505
E-mail: mihaelavodnar@yahoo.com

Descriere

Despre noi


Să fii frumoasă înseamnă să fii tu însăți. Să te exprimi prin stil, formă și culoare. Să te definești ca personalitate, să știi ce-ți pune în valoare trăsăturile și ce te echilibrează.

Frumusețea e o stare de bine, o imagine impecabilă, un stil firesc. Noi, echipa Ciao Bella, ne propunem ca de fiecare data când ne pășești pragul să te simți ca acasă. Să discutăm la o cafea despre ce ți se potrivește cel mai bine, care sunt ultimele tendințe din styling și ce schimbare alegi de data aceasta!

Experiența Ciao Bella este una completă: de la servicii de hairstyle, manichiură & pedichiură, cosmetică și machiaj, întocmai cu look-ul modelelor pe care l-ai descoperit în cea mai recentă revistă de lifestyle .

Nu, nu așa s-au trezit de dimineața, ci au trecut prin mâna celor mai devotați specialisti în materie. Așadar, te așteptăm! Chiar tu poți fi următorul model de pe coverul revistei preferate!


Personalul nostru:

Ne definesc câteva cuvinte cheie: experiență, pasiune si talent.
Specialiștii noștrii vă stau la dispoziție și vă oferă consultanță în materie de lifestyle. Echipa Ciao Bella este mereu la zi cu cele mai noi tentințe de pe piață.

Fiecare dintre ei a urmat cursuri de specializare și este prgătit pentru orice dorință a ta, indiferent cât de excentrica este aceasta.

Prezența in salonul Ciao Bella va da dependență! Odată ce intri în acest sanctuar al rasfătului și al frumuseții vei redescoperi placerea de a fi indelung admirată!

Cursurile active ale acestui formator