AZIMUT VISION

Firma

Adresa: Motilor nr. 15, Cluj-napoca, jud. Cluj
Telefon: 0761741609, 0728775516
E-mail: office@azimutvision.ro
Persoana de contact: Dna. Adela Zifceac

Descriere

Am pornit in 2012 ca o firma de web design si e-marketing, orientate catre client. Ne-am implicat in diverse tipuri de proiecte de web design si web development, inclusiv de management al continutului, optimizare pentru motoarele de cautare, promovare pe retele sociale si realizare de magazine online.

Cautand angajati si colaboratori am observant ca este o mare carenta pe piata locurilor de munca de personal calificat in IT. Prin ,,calificat’’ nu ne referim la educatia persoanelor, ci la faptul ca o persoana angajata azi, main ear trebui sa poata primi proiecte la care sa lucreze (singur sau in echipa), fara sa necesite training ethnic suplimentar.

Am inceput sa facem training-uri pentru oamenii nostril, dar pentru ca am avut cereri am decis sa tinem cursuri si pentru cei ,,din afara’’, personae care doresc sa isi gaseasca un loc de munca in IT.

Rezultatul este platform de e-learning pe care te gasesti astazi.

Pentru ca locurile de munca in IT sunt bine platite, multa lume doreste sa lucreze in acest domeniu. Astfel ca, in timp, activitatile de training au devenit o component importanta a firmei noastre.

Am deschis si linia de cursuri online, in afara de cele la sediu; am actualizat si actualizam in permanenta cursurile, si lansam periodic noi cursuri.

Cursurile active ale acestui formator