Asociața A.S.F.P.

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati


Adresa: B-dul Al. Lăpușneanu nr.1 (parterul casei de cultură, la Cursuri de Calificare), Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0722368648
E-mail: office@asistentasiformare.ro
Persoana de contact: Dna. Gabriela Nicolae

Descriere

Asociația de Dezvoltare pentru Asistență Socială și Formare Profesională (Asociația A.S.F.P.) este persoană juridică fără scop patrimonial și este înființată în anul 2016 prin dorința membrilor fondatori de a crește calitatea resursei umane precum și calitatea în domeniul formării profesionale.

 Printr-o abordare creativă și eficientă Asociația A.S.F.P. urmărește, pe de o parte ca toți beneficiarii cursurilor absolvite (în prezent peste 1600 absolvenți) să demonstreze profesionalism în munca desfășurată atât în calitate de administratori ai propriilor afaceri, cât și în calitate de angajați, iar pe de altă parte să prevină și să combată marginalizarea socială, abuzul, neglijarea și discriminarea de orice formă în scopul creșterii calității vieții oamenilor indiferent de vârstă, gen, etnie, religie sau categorie socială.

Asociația A.S.F.P. are în componența ei specialiști în diverse domenii privind formarea profesională continuă a adulților și asistență socială.

În acest sens, specialiștii Asociației A.S.F.P. dețin o vastă experiență și competențe în domenii precum: asistență socială, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență, construcții, contabilitate, resurse umane etc, formarea profesională fiind una de excepție. Toți formatorii Asociației A.S.F.P. au performanțe excelente, recunoscute de generații întregi de absolvenți.

Cursurile active ale acestui formator