A.C.F.R.P.

Firma

in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala Autorizati

CIF: 33617160
Adresa: STR. ANTONINII, NR.2- LICEUL DECEBAL, Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti
Telefon: 0742953161
E-mail: acfrpformare_ong@yahoo.com
Persoana de contact: Dna. LOREDANA MOCOFAN-DUMITRESCU

Descriere

Suntem un centru de formare profesională cu capital 100% românesc, autorizat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Acest centru a fost creat din necesitatea angajaţilor, în special a unor categorii profesionale de a avea o cât mai bună şi aprofundată pregătire profesională, deoarece organizaţiile de instruire profesională existente nu au răspuns tuturor exigenţelor. În procesul de pregătire, utilizăm mijloace şi metode moderne de pregătire: prezentări, dezbateri, discuţii active, exemplificări şi studii de caz. Bineînţeles că pentru a experimenta, trebuie înainte de toate, să vă însuşiţi cunoştinţele şi "secretele" meseriei.

Parcurgerea cursurilor şi respectarea indicaţiilor profesorului îndrumător, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obţineţi performanţe semnificative!

Prin specialiştii noştrii dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor organizate de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora. Cursurile au un pronunţat caracter practic-aplicativ.

Cursurile active ale acestui formator