Training: Excel

imagine Excel
450 RON
Sună acum: 0772.028.393

Training: Excel

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 450 RON


Data incepere: 19/06/2024
Perioada inscrieri: 20/05/2024 - 19/06/2024
Data ultimei actualizari : 29/05/2024

La final de curs: Certificat de Participare ANEODEi - Centru de Formare Profesionala Acest curs se adreseaza, celor care doresc sa invete sa utilizeze aplicatia de calcul tabelar Excel 2016 Obiective: Insusirea conceptelor si tehnicilor in utilizarea aplicatiei Excel 2016
Prezentare curs
Programa cursului:
- Lucrul cu foi de calcul (Inserare, redenumire, stergere, reordonare, copiere, mutare. Blocarea randurilor/coloanelor;afisarea/ascunderea randurilor si coloanelor; Formatarea foilor de calcul. Conditional Formatting. Aplicatii practice.)
- Sortarea si filtrarea datelor. Aplicatii practice.
- Utilizarea formulelor si functiilor (Funcţii de tip Date and Time; Funcţii Booleene (Logice) - AND, OR; Funcţii de tip Text ; Funcţii standard agregate - SUM, COUNT, AVERAGE, MIN, MAX; Funcţii agregate condiţionale - SUMIF, COUNTIF)
- Diagrame (Crearea diagramelor; Mutarea si redimensionarea unei diagrame, Modificarea unei diagrame, Adaugarea si eliminarea unor date dintr-o diagrama. Aplicatii practice)
- Tiparirea foilor de calcul. (Configurarea paginilor (orientarea paginilor, adaugarea unui antet/subsol de pagina, numerotarea paginilor. Inserarea unei intreruperi de pagina. Stabilirea zonei de tiparire. Aplicatii practice.)
- Tabele Pivot (Crearea tabele Pivot, Aplicatii practice)
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0772.028.393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput