Curs: Electromecanic

imagine ELECTROMECANIC
1200 RON
Sună acum: 0742 953 161, 0755 413 401

Curs: Electromecanic

Curs de calificare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: PROFI TOP GENERAL
Data ultimei actualizari : 15/11/2023

Electromecanica este un domeniu tehnic care combină procese și proceduri extrase din ingineria mecanică și cea electrică. Electromecanica se concentrează pe interacțiunea sistemelor electrice și mecanice în ansamblu și asupra modului în care cele două sisteme interacționează între ele.
Prezentare curs

Atribuțiile unui electromecanic la orice întreprindere se reduc la dezvoltarea, instalarea și întreținerea echipamentelor electrice, precum și a mașinilor automate pe PU, vehicule electrice și mașini similare. Aceasta este o specialitate tehnică, care presupune prezența unei mentalități analitice, se referă la categoria „tehnologiei umane”. Fiecare dintre noi în viața de zi cu zi este înconjurat de un număr mare de echipamente automate cele mai diverse, nu mai puțin de unități de inginerie electrică sunt implicate în activitatea întreprinderilor industriale, în sectorul transportului și locuințelor și în sectoarele comunale.

Electromecanicul este specialistul care poate dezvolta, instala, configura și, de asemenea, repara toate echipamentele de mai sus. Această persoană înțelege circuitele electrice, este familiarizată cu abilitățile de a elabora și citi desene, deține produse software specializate și știe să lucreze cu instrumente profesionale.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

PROFI TOP GENERAL

logo PROFI TOP GENERAL

Adresa: STR. ANTONINII , Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti
Telefon: 0742 953 161
E-mail contact firma: mh.calificare@gmail.comResurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742 953 161 0755 413 401

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput