Curs: Electrician in Constructii

imagine ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII
1400 RON
Sună acum: 0742 953 161, 0755 413 401

Curs: Electrician in Constructii

Curs de calificare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 1400 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: PROFI TOP GENERAL
Data ultimei actualizari : 04/12/2023

Electricienii specializati in constructii instaleaza in primul rand sisteme de cabluri in fabrici, intreprinderi si case noi. Electricienii specializati in intretinere repara si modernizeaza sistemele electrice existente si repara echipamentele electrice.
Prezentare curs

Un electrician este orice comerciant calificat care proiecteaza, instaleaza, intretine si repara sistemele si produsele electrice utilizate in case, intreprinderi si fabrici. Electricienii lucreaza in interiorul sau in exteriorul cladirilor pentru a asigura lumini, echipamente industriale si aparate sa functioneze in siguranta si la capacitate optima. Exista multe tipuri de electricieni, inclusiv electricieni rezidentiali, care instaleaza cablarea si rezolva problemele electrice in case si in interiorul cladirilor sau electricieni care intretin si repara sisteme de control, motoare si echipamente electrice in intreprinderi si fabrici.

Electricienii se concentreaza in general pe constructii sau intretinere, desi multi le fac pe ambele. Electricienii specializati in constructii instaleaza in primul rand sisteme de cabluri in fabrici, intreprinderi si case noi. Electricienii specializati in intretinere repara si modernizeaza sistemele electrice existente si repara echipamentele electrice. De obicei, electricienii isi incep munca citind planuri – diagrame tehnice care arata locatiile circuitelor, prizelor, centrelor de incarcare, placilor de panou si a altor echipamente. Dupa ce au stabilit unde vor merge toate firele si componentele, electricienii instaleaza si conecteaza firele la intrerupatoare, transformatoare, prize sau alte componente si sisteme. La instalarea cablajului, electricienii folosesc anumite instrumente, cum ar fi indoitoarele de conducte, surubelnitele, clestele, cutitele, ferastraiele, precum si instrumente electrice, cum ar fi burghie si ferastrau. Ulterior, folosesc ampermetre, ohmetre, voltmetre, testere armonice si alte echipamente pentru a testa conexiunile si a asigura compatibilitatea si siguranta componentelor.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

PROFI TOP GENERAL

logo PROFI TOP GENERAL

Adresa: STR. ANTONINII , Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti
Telefon: 0742 953 161
E-mail contact firma: mh.calificare@gmail.comResurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742 953 161 0755 413 401

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput