Curs: Electrician exploatare medie si joasa tensiune

imagine Electrician exploatare medie si joasa tensiune
700 RON
Sună acum: 0232 244004, 0232 267805

Curs: Electrician exploatare medie si joasa tensiune

Curs de calificare // Autorizat

Iasi, jud. Iasi // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 100 zile
Perioada inscrieri: 03/05/2019 - 01/06/2019
Organizator: FEG EDUCATION
Data adaugarii: 03/05/2019

Este un curs de calificare, dureaza 20 de saptamani (5 luni), structurat pe 2 module, unul teoretic care dureaza 240 ore si unul practic care dureaza 480 de ore.
Prezentare curs

Este un curs structurat pe 2 module, unul teoretic care dureaza 240 ore si unul practic care dureaza 480 de ore.


Modulul teoretic se desfasoara in 2 zile pe sapt. a cate 6 ore la sediul F.E.G. "Education". 


Modulul practic se desfasoara in 4 zile, a cate 6 ore/zi, la locul de munca daca lucrati in domeniu si la Unitati de profil cu care Centrul de Formare si Evaluare Profesionala are incheiate contracte de colaborare.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FEG EDUCATION

logo FEG EDUCATION

Adresa: STRADA CUZA VODA NR. 1, Iasi, jud. Iasi
Telefon: 0232 244004
E-mail contact firma: fegeducation@yahoo.com
Descriere:

OFERIREA SERVICIILOR DE FORMARE

In conditiile economiei de piata, formarea profesionala a adultilor constituie o prioritate nationala, o conditie pentru dezvoltarea resurselor umane si pentru asigurarea mobilitatii fortei de munca.

Centrul de Formare si Evaluare Profesionala F.E.G. “Education” are in vedere, in procesul de pregatire profesionala, analiza nevoilor cat si obiectivele pedagogice specifice.

Tinand cont de schimbarile survenite pe piata muncii din ultimul timp, restrangerea activitatii unor sectoare de activitate cum ar fi constructiile, dezvoltarea dar intr-un ritm lent al serviciilor, meseriile pe care le organizeaza Centrul de Formare si Evaluare Profesionala F.E.G. “Education” sunt in functie de nevoile reale de pe piata fortei de munca.

In vederea cresterii calitatii si eficientei sistemului de formare profesionala, activitatea noastra este centrata pe management orientat spre rezultate.

In vederea indeplinirii standardelor europene in oferirea serviciilor de formare asiguram spatii adecvate pentru pregatirea teoretica si practica.


Pregatirea teoretica si practica – se desfasoara in spatii dotate cu echipamente de prezentare de tipul: tabla, flipchart, video-proiector, calculator, etc. si cu materiale demonstrative, conform programei de pregatire si la angajatori de profil. 

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0232 244004 0232 267805

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput