Curs: Electrician Constructor

imagine Electrician Constructor
1680 RON
Sună acum: 0741615565, 0741615565

Curs: Electrician Constructor

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 1680 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Fundatia FPIP-VIITOR
Data ultimei actualizari : 16/11/2023

CALIFICARE PE BAZA EXPERIENȚEI ELECTRICIAN CONSTRUCTOR, cod COR 741107
Prezentare curs

Evaluarea reprezintă alternativa cursului de formare, în condițiile în care aveți deja experiență în domeniu. Calificarea se obține în urma evaluării competențelor prin susținerea unui examen. Programul este autorizat de ANC, iar certificatul este recunoscut internațional și acceptat de ANRE.

Evaluarea competențelor profesionale este un program special conceput pentru acele persoane care au experiență în meseria de electrician constructor, dar nu dețin un act (diplomă) care să dovedească acest lucru.

Prin participarea la programul de evaluare aceștia pot obține un certificat de competențe care să ateste experiența profesională pe care o au, fără să mai fie necesară participarea la un curs de lungă durată.

Întregul proces se realizează având la bază STANDARDUL OCUPAŢIONAL pentru ocupația de electrician constructor, oferind garanția faptului că persoana evaluată cunoaște toate aspectele menționate în acest standard.

 CUI SE ADRESEAZĂ

Programul de evaluare se adresează tuturor persoanelor care:

doresc să obţină o calificare în domeniu;

dețin cunoștințe teoretice si experienţă practică (cunosc meserie) dar nu pot face dovada calificării;

doresc să fie evaluate (să susțină un examen) în vederea recunoaşterii și certificării competenţelor profesionale dobândite la locul de muncă, prin studiu individual sau pe alte căi non-formale.

 CONDIȚII DE ACCES

Pe lângă cunoașterea meseriei de electrician constructor, persoanele care doresc să se înscrie la evaluarea competențelor trebuie să aibă cel puțin 8 clase finalizate.

 TIPUL CERTIFICATULUI OBȚINUT

Certificatul de competențe profesionale este emis de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) și este recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, în baza Ordonanței Guvernului nr. 129/2000, iar apostilat și tradus este recunoscut la nivel internațional.

 COMPETENŢE EVALUATE / TEMATICA DE EVALUARE

Lucrul în echipă

Comunicarea interactivă la locul de muncă

Dezvoltarea profesională

Organizarea locului de muncă

Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM şi în domeniul situaţiilor de urgenţă

Întreţinerea echipamentelor de lucru

Asigurarea calităţii lucrărilor executare

Aplicarea normelor de protecţie a mediului

Montajul traseelor de cablu

Pozare cabluri si conductoare

Realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor de joasa si medie tensiune

Montajul instalatiilor electrice aferente echipamentelor termice, sanitare si HVAC

Montarea tablourilor electrice de distributie

Realizarea instalatiei de paratrasnet si a prizei de pamant

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia FPIP-VIITOR

logo Fundatia FPIP-VIITOR

Adresa: Nicolae Iorga, Nr. 65, Sacele, jud. Brasov
Descriere:
PREZENTAREA PROGRAMULUI
Programul de evaluare a competențelor profesionale se adresează acelor persoane care cunosc o meserie dar nu dețin o diplomă care să le ateste cunoștințele.
Fiind special conceput pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să se califice în meseria pe care o cunosc, acest program nu presupune participarea la un curs de lungă durată ci oferă posibilitatea atestării experienței profesionale prin susținerea unei testări ce are ca scop evalurea competențelor cadidatului. Testarea este etapizată și presupune atât o probă teoretică cât și una practică. Întregul proces are la bază standardul ocupațional pentru ocupația/meseria pentru care se aplică și oferă garanția că persoana certificată deține toate cunoștințele și abilitățile menționate în acest standard.
Programul de calificare prin evaluare este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar evaluatorii de competențe profesionale desemnați pentru fiecare calificare în parte sunt specialiști în domeniu certificați de A.N.C.

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0741615565 0741615565

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput