Training: Elaborarea Planului de Afaceri

imagine Elaborarea Planului de Afaceri
390 RON

Training: Elaborarea Planului de Afaceri

Training / Dezvoltare personala

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 390 RON


Data incepere: 22/11/2019
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: CDIMM Maramures
Data ultimei actualizari: 22/10/2019

Cursul privind elaborarea Planului de Afaceri este dedicat celor care doresc sa demareze o afacere precum si intreprinzatorilor care au o afacere si doresc sa invete cum sa-si planifice afacere
Prezentare curs
Planul de afaceri constituie un instrument important pentru cei care se gandesc sa porneasca o afacere, pentru intreprinzatorii ce construiesc o afacere, pentru cei care cauta parteneri de afaceri sau intreprinzatorilor care solicita credite bancare sau fonduri nerambursabile.  
La fel de bine trebuie sa inteleaga ce este un Plan de Afacere si cei care lucreaza sau vor sa lucreze in firme sau institutii care gestioneaza fonduri pentru proiecte de investitii, precum si pentru cei care lucreaza sau vor sa lucreze intr-o firma de consultanta.


Fie ca esti antreprenor de multi ani sau abia ai deschis firma, este un curs care iti va prinde bine.


Termenul de plan de afaceri (business plan) este un element ce detine un loc insemnat in limbajul finantatorilor si al investitorilor. De obicei discutiile intre intreprinzatori si finantatori se poarta pe aspectle unei afaceri ce se regasesc in Planul de afaceri. Cei care sunt oameni de afaceri sau lucreaza intr-un domeniu legat de afaceri trebuie sa inteleaga ca acest plan de afaceri nu reprezinta un formular ce trebuie completat la cererea unui ofiter de credite sau a unui finatator din motive birocratice, ci este un adevarat un instrument util pentru toti cei implicate in afacere ce reflecta profitabilitatea afacerii si evolutia acesteia in timp.
Cursul intitulat “Elaborarea Planului de Afaceri” isi propune sa ofere informatiile de baza legate de continutul unui Plan de Afaceri si modul in care trebuie abordata fiecare sectiune a Planului de Afaceri.
Cursul are o durata de 4 zile, din care 3 zile sunt dedicate pregatirii teoretice, iar cea de a 4-a zi lucrului practice la un Plan de Afaceri si este sustinut de lectori cu o bogata experienta in elaborarea unor astfel de planuri
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CDIMM Maramures

logo CDIMM Maramures

Adresa: Bd Traian, Nr 9/16, Baia Mare, jud. Maramures
Descriere:

Fundatia CDIMM Maramures este o organizatie neguvernamentala ce isi propuse sa sprijine Intreprinderile Mici si Mijlocii din judetul Maramures si din judetele invecinate.
CDIMM Maramures organizeaza cursuri de instruire antreprenoriala pentru antreprenori, pentru managerii de companii si pentru cei care doresc sa demareze o afacere.

Lectori

Lectori generali
Pascu Tudor (Consultant)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0262-224870
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput