Curs: Dezvolta-ti competentele digitale si invata lucruri noi. Inscrie-te acum!

imagine Dezvoltă-ți competențele digitale și învață lucruri noi. Înscrie-te acum!
gratuit

Curs: Dezvolta-ti competentele digitale si invata lucruri noi. Inscrie-te acum!

Curs de specializare // Autorizat

Iasi , jud. Iasi // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 08/04/2022

Cursul este organizat, în mod GRATUIT. Programul de formare profesională se adresează persoanelor angajate (inclusiv PFA-uri, Intreprinderi Individuale) din regiunea de Nord-Est, cu un nivel minim de studii de 4 clase, și cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani.
Prezentare curs

Programul de formare profesională este autorizat de Autoritatea Națională de Calificari, fiind un curs de tip SPECIALIZARE, de 60 de ore (20 de ore teorie / 40 de ore practică).

Participantii la programele de formare organizate prin proiect vor primi certificate de absolvire, cu recunoaștere nationala si internatională eliberate de Autoritatea Natională pentru Calificări, cu avizul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru mai multe informații puteți să ne scrieți la adresa de email – fact@centruldezvoltaresocială.ro sau să ne sunati la numărul de telefon – 0758 028 613.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO Iași

logo Centrul de Dezvoltare Socială T&CO Iași

Adresa: Bălușescu nr. 2 , Iasi, jud. Iasi
Descriere:

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO este o organizație nonguvernamentală al cărei scop îl reprezintă contribuția la dezvoltarea socială durabilă a comunităților locale și regionale.

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea carierei profesionale, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Ritmul schimbărilor obligă la o adaptare rapidă, la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare.  În acest sens, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO a realizat permanent activități educative, prin cursuri de formare și perfecționare și continuă să asigure o infuzie permanentă și necesară de educație, atât pentru tineri, cât și pentru alte categorii de vârstă. CDS derulează cursuri autorizate ANC în domenii diverse (competențe digitale, designer pag web, educator specializat, asistent relații publice și comunicare etc.).

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO este o organizație nonguvernamentală al cărei scop îl reprezintă contribuția la dezvoltarea socială durabilă a comunităților locale și regionale.

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea carierei profesionale, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Ritmul schimbărilor obligă la o adaptare rapidă, la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare.  În acest sens, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO a realizat permanent activități...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0758 028 613
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput