Curs: Designer pagini web

imagine Designer pagini web
gratuit
Sună acum: 0262-227829

Curs: Designer pagini web

Curs de iniţiere // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 220 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: AJOFM Maramures
Data ultimei actualizari: 23/10/2016

Designerul de pagini web (studii medii) se ocupă în principal cu analizarea scopului paginii web, proiectarea structurii sit-ului, crearea şi / sau procesarea conţinutului textual, grafic și multimedia, elaborarea de prototipuri, realizarea, testarea, publicarea şi întreţinerea sit-ului Designerul de pagini de web este liantul între clientii, persoane juridice sau persoane fizice, fiecare cu nevo
Prezentare curs

Designerul de pagini web (studii medii) se ocupă în principal cu analizarea scopului paginii web, proiectarea structurii sit-ului, crearea şi / sau procesarea conţinutului textual, grafic și multimedia, elaborarea de prototipuri, realizarea, testarea, publicarea şi întreţinerea sit-ului
Designerul de pagini de web este liantul între clientii, persoane juridice sau persoane fizice, fiecare cu nevoile lor si tehnologia de promovare prin pagini web cat si structura tehnologica a internetului, mediul specific în care sunt instalate - publicate, gazduite, promovate si vizitate paginile diferitilor clienti de catre vizitatorii din întreaga lume.

Designerul de pagini web pune în practica cunostinte din domeniul marketing, realizeaza analize si sinteze, pentru a descoperi cerintele vizitatorilor si clientilor, are aptitudini specifice proiectantilor în domeniul tehnologiei informatiei dar si calitatile unui artist cu ajutorul carora modeleaza site-urile. El reuseste sa îmbine datele tehnice într-o structura artistica cat mai placuta si functionala.

UNITATILE DE COMPETENTA

1. Proiectarea structurii sit-ului

2. Procesare imaginilor

3. Elaborarea de prototipuri

4. Realizarea site-ului si întreținerea site-ului

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa lucreaze in compartimentele IT al societatilor comerciale sau institutiilor publice, sau lucreaza in aceste compartimente.

Persoanele care finalizează acest curs prin certificare pot accesa locuri de muncă în domeniul creării, implementării și administrației paginilor web, cât și în lucrul cu administrarea siturilor.
Programul de instruire este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale precum si de Autoritatea Natională pentru Calificări.
Absolventii vor primi certificat de absolvire.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

AJOFM Maramures

Adresa: Str. Hortensiei 1/A, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0262-216167
E-mail contact firma: ajofm@mm.anofm.ro

Descriere:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca este o institutie publica cu personalitate juridica, înfiintata în baza Legii 145/1998, care organizeaza, coordoneaza si realizeaza la nivel judetean activitatea de ocupare a fortei de munca, de formare profesionala si de protectie sociala a persoanelor neincadrate in munca.

În subordinea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca functioneaza patru puncte de lucru, unitati fara personalitate juridica precum si Centrul Judetean de...

logo AJOFM Maramures
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0262-227829
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput