Curs: Descopera oportunitatea de a deveni un Auditor Intern de succes!

imagine Descoperă oportunitatea de a deveni un Auditor Intern de succes!
800 RON

Curs: Descopera oportunitatea de a deveni un Auditor Intern de succes!

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 800 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 15/06/2023

Cursul nostru este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, ceea ce garantează calitatea și relevanța programului nostru.
Prezentare curs

Obiectivele cursului Auditor intern:

Extinderea cunoștințelor de audit în afara granitelor auditului financiar și de conformitate. Vei învăța despre aspecte noi și captivante din domeniul auditului intern, care îți vor permite să-ți dezvolți abilitățile și să-ți diversifici expertiza.

Utilizarea eficientă a celor mai bune practici pe parcursul desfășurării auditului intern. Vei învăța cum să aplici cele mai moderne și eficiente metode în procesul de audit intern, obținând rezultate superioare și valoroase pentru organizația ta.

Planificarea și desfășurarea auditului intern. Vei învăța pașii cheie ai procesului de planificare și implementare a unui audit intern eficient și riguros, asigurând astfel acuratețea și integritatea evaluărilor tale.

Aplicarea metodologiei de audit intern bazată pe riscuri. Vei învăța cum să evaluezi și să gestionezi riscurile în cadrul organizației tale, utilizând abordări și tehnici specializate, pentru a identifica punctele vulnerabile și pentru a oferi recomandări valoroase.

Dobândirea și îmbunătățirea aptitudinilor profesionale în cadrul procesului de audit intern. Vei dezvolta abilități esențiale, precum comunicarea eficientă, analiza detaliată și luarea deciziilor în situații complexe. Aceste aptitudini te vor ajuta să fii un auditor intern înzestrat și apreciat.

Cursul nostru este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, ceea ce garantează calitatea și relevanța programului nostru.

Pentru mai multe informații și înscrieri, sună-ne la numărul de telefon 0733822020 sau trimite-ne un e-mail la adresa office@cursuriautorizate.ro.

Poți găsi detalii suplimentare despre cursul nostru pe website-ul nostru www.cursuriautorizate.ro.

Investește în viitorul tău profesional și devino un auditor intern de succes! Nu rata această oportunitate unică de a-ți dezvolta competențele și de a-ți deschide noi orizonturi în domeniul auditului intern!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput