Training: Cuvintele femeilor si cuvintele barbatilor

imagine Cuvintele femeilor și cuvintele bărbaților
gratuit

Training: Cuvintele femeilor si cuvintele barbatilor

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti // Curs gratuit


Data incepere: 12/12/2019
Perioada inscrieri: 19/11/2019 - 12/12/2019
Organizator: FUNDATIA CCU
Data adaugarii: 19/11/2019

Vrei să descoperi care sunt diferențe de comunicare verbală între bărbați și femei, și care este sursa acestor diferențe?
Prezentare curs
 • Tema comunicării revine, obsesiv, în toate contextele. Nu contează că e vorba despre familie, prieteni, afaceri. Se pare că, oricât ne străduim, nu este niciodată prea multă informație sau prea multă experiență împărtășită cu privire la acest subiect.


Că femeile au nevoie să vorbească, în medie, de 3 ori mai mult decât bărbații este deja un lucru cunoscut. Că sunt multe cărți excelente care s-au scris este la fel de adevărat, și toți cititorii lor ar putea să le fie recunoscători autorilor.


Deși știm teoria, nu avem întotdeauna lucrurile atât de bine structurate încât să ne dăm nouă înșine sarcina să le urmărim ca la serviciu, cu obiectiv, sarcină concretă, să începem măcar să simțim că nu ne mai scapă printre degete această …misterioasă comunicare.


Alături de noi va fi doamna Olivia Podobea - trainer certificat CNFPA și TUV THURINGEN, consultant certificat Belbin Team Roles© Accredited Consultant UK – primul consultant Belbin care a introdus metodologia și în domeniul instituțiilor de învățământ privat, lucrând și cu adolescenți, nu numai cu adulți;


Așadar, vă invităm la seminarul “Cuvintele femeilor și cuvintele bărbaților”, ce va avea loc în data de 12.12.2019 la sediul Fundației CCU - Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București de la ora 17:30.


Înscrierile se fac completând formularul de pe site!

www.fundatiaccu.ro/cuvintele-femeilor-si-cuvintele-barbatilor/


Cui se adresează?


Celor aflați într-o relație de: 


 • Cuplu; 
 • Părinți;
 • Copii (în relație cu părinții lor);
 • Femei care trebuie să comunice cu bărbați, și bărbați care trebuie să comunice cu femei

Cui NU se adresează?


Rolurilor de serviciu, de business. Seminarul nu va aborda comunicarea dintre șef și angajat, și nici măcar pe cea între colegi. Se va concentra pe diferențele de comunicare care derivă din simplul fapt că unele persoane s-au născut femei și altele bărbați. 


Cu ce vei pleca acasă:


 • Cu o listă clară de diferențe de comunicare verbală între bărbați și femei (că să o poți urmări la ține și la ce­­­­­­lălalt când comunicați); 
 •   Cu o concluzie clară cu privire la sursă acestor diferențe;
 •   Cu o lista de câteva exerciții/activități concrete pe care să le faci tu cu ține că să poți contribui la succesul comunicării cu celălalt;
 •   Cu o lista clară și scurtă de aspecte minimale pe care să le aplici că să asiguri o comunicare potrivită cu fiecare sex;
 •   Cu o mai mare capacitate de a-l înțelege pe celălalt;
 •   Cu mai multă toleranță;
 •   Cu mai multe șanse de succes în comunicare;
 •   Cu un cadou surpriză pentru cele mai bune întrebări adresate;

Olivia Podobea este moderator Business Days cu 10 ani experientă ca trainer soft skills în companii și 12 ani experiență ca antreprenor. Inițiatorul primului training pentru copii în domeniul educației financiare – Ora de educație financiară pentru copii© - 2008 , fondatorul primei academii de soft skills pentru adolescenți - Academia Solve Brașov și Fondator al Clubului de Public Speaking Transilvania Toastmasters Brașov.


Parcarea este gratuită!


Vă așteptăm!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FUNDATIA CCU

logo FUNDATIA CCU

Adresa: Strada Progresului 134-138, Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti
Descriere:

Fundația Competenți, Corecți și Utili, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Scop


Fundația CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă cât mai mult success.


Misiunea Fundației CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Obiectiv


Fundația CCU are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre. Dorim ca numărul membrilor în următorii 5 ani să ajungă la 3.000 de persoane și 300 de organizații, instituții și companii publice sau private.


Activitate


În următorii 5 ani, Fundația CCU își propune să organizeze peste 250 de evenimente din categoriile dezvoltare personală și profesională, schimburi de experiență și networking, pentru cei care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0724388471
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput