Cursul de design vestimentar se adresează tuturor celor care vor să îşi înceapă o meserie în acest domeniu, avand posibilitatea după finalizarea acestuia, să se specializeze urmand şi alte cursuri pe care noi le punem la dispoziție (croito...
Designerul de pagini web se ocupă în principal cu analizarea scopului paginii web, proiectarea structurii sit-ului, crearea şi / sau procesarea conţinutului textual, grafic și multimedia, elaborarea de prototipuri, realizarea, testarea, pu...
Cursul de dermopigmentist (micropigmentare cosmetică sau machiaj semi-permanent) organizat de academia noastră asigură suportul de curs, dobandirea teoretică şi practică a cunostinţelor şi aptitudinilor în arta dermopigmentării (micropigme...
Cursul de design interior se adresează atât persoanelor care îşi doresc să practice pentru prima dată această ocupaţie cât şi celor cu minime cunostinţe în domeniu, care doresc să se perfecţioneze si să îşi creeze un viitor în domeniul dec...
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE,AGRICULTURA SAU FRUMUSETE,ACESTE CURSURI SUNT O...
Descrierea ocupatiei: “Consilierul vocational” este specialistul care ofera servicii sociale de evaluare vocationala, orientare profesionala si sustinere motivationala in vederea dezvoltarii autonomiei personale.
* VREI O PROFESIE NOUA SI NU STII CE SA ALEGI?
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE...
Competentele Antreprenoriale se refera la capacitatea unei persoane de a pune ideile in practica. Pentru a transforma o idee de afaceri în succes este nevoie de abilitate, de creativitate şi de un management sănătos în urmărirea obiectivelo...
Ocupaţia de Bucătar specialist/vegetarian/dietetician se referă la activitatea de preparare a produselor culinare complexe în cadrul unei bucătării profesionale.
Ocupaţia de macaragiu, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a macaralelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind manevrarea în deplină securitate
Curs PR – Relatii Publice si Comunicare: invatam cum sa realizam activitatile principale de PR, cum sa realizam strategia de relatii publice si materialele cele mai importante din cadrul activitatii de relatii publice.
Cui se adreseaza c...
Animatorul are un important rol educativ, fiind un educator specializat în organizarea şi însufleţirea activităţilor extraşcolare şi de vacanţă, activităţi care se constituie într-un al treilea soaţiu educativ, complementar şcolii şi famil...
Infirmiera însoţeşte persoanele îngrijite la îndeplinirea activităţilor vieţii cotidiene şi efectuează îngrijiri legate de funcţii de întreţinere şi continuitate a vieţii.
Curs de perfectionare Inspector in Sanatate si Securitate in Munca. COR: 325723 autorizat: Ministerul Educatiei, Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, pret 750 lei , telefon 0722.934.356
În cadrul cursului Auditor intern SMI veți avea oportunitatea de a învăța despre cerințele celor trei standarde esențiale pentru calitate, mediu și sănătate și siguranță ocupațională și de a vă dezvolta competențele ca auditor intern în dom...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic, gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea activităţii de conservare a arhivei în...
Ocupaţia de operator umplere recipiente GPL, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit umplerea (alimentarea) cu GPL a recipientelor (rezervoarelor) autovehiculelor din instalaţiile de alimentare la autove...
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele .
Ocupaţia de măcelar se referă la activităţile de preluare şi pregătire a animalelor pentru sacrificare, suprimare a vieţii animalelor, prelucrare iniţială şi finală a carcaselor de carne