Cursuri On-line Administratie Publica

imagine CURSURI ON-LINE ADMINISTRATIE PUBLICA
770 RON
Sună acum: 0751434971

Cursuri On-line Administratie Publica

Curs de perfecţionare // Autorizat

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 770 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 30 ore in 5 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 04/07/2022

Cursurile se adreseaza functionarilor publici si, in general, agnajatilor din sectorul public. Cursurile au durata de de 5 zile/30 de ore si sunt recunoscute, conform Codului administrativ. Cursurile sunt organizate in sistem on-line, cu inscriere permanenta.
Prezentare curs

Ai nevoie de un curs online de perfecţionare într-unul din domeniile de specializare din sectorul public, recunoscut conform Noului cod administrativ ? Nimic mai simplu !

Accesează pagina noastră web www.asociatiadacia.ro , la secţiunea cursuri online functionari publici, descarcă cererea de înscriere şi participă la cursul care te interesează, conform specificaţiilor de mai jos ! 

Tematicile cursurilor sunt, in functie de optiunea cursantului, urmatoarele: urbanism, asistenta sociala, registrul agricol, contabilitatea institutiilor publice etc.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA

logo ASOCIATIA UNIVERSITARA DACIA

Adresa: Calea Codrului nr. 6, Sinaia, jud. Prahova
E-mail contact firma: inscrieri@asociatiadacia.ro
Descriere:

Asociaţia Universitară Dacia are sediul în Oraşul Sinaia, activează în domeniul formării profesionale din anul 2013 şi are ca scop formarea profesională continuă a adulţilor şi a altor categorii de persoane, precum cele provenite din categorii defavorizate şi vulnerabile, prin organizarea cursurilor de iniţiere, perfecţionare, calificare, recalificare şi specializare; organizarea cursurilor de orientare în carieră, de dezvoltare personală şi prin promovarea şi organizarea formelor de pregătire ce intră în categoria învăţământul preşcolar, învăţământul primar, învăţământul secundar inferior, învăţământul general obligatoriu, învăţământul secundar superior, învăţământul liceal şi învăţământului superior, ducând astfel la creşterea mobilitatii, flexibilităţii şi adaptabilitatii persoanelor pe piaţa muncii si generând astfel o creştere a ratei de ocupare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0751434971

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput