Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic, gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea activităţii de conservare a arhivei în...
Referent resurse umane, prin poziția pe care o deține în cadrul departamentului de resurse umane, participă activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directă în procesul prin care organizația iși recrutează, angajează, derulează...
Ocupatia se aplicã lucrãtorilor ce executã operatii de întretinere si reparatie la autovehicule rutiere. În acest domeniu aria de competente trebuie sã fie vastã, pe lângã operatiile efective de reparatie si întretinere auto, lucrãtorii tre...
Ocupatia se aplicã lucrãtorilor ce executã operatii de întretinere si reparatie la autovehicule rutiere. În acest domeniu aria de competente trebuie sã fie vastã, pe lângã operatiile efective de reparatie si întretinere auto, lucrãtorii tre...
Conform actelor normative în vigoare, biblioteca este o instituţie de importanţă strategică,
reprezentând structuri cu rol infodocumentar, bazate pe colecţii de resurse, precum şi pe serviciile unui personal specializat.
Zidarul, pietrar, tencuitor, execută elemente de construcţii (pereţi portanţi, neportanţi, de compartimentare, stâlpi, bolţi, cupole,
canale, cămine, etc.) din zidării
Știi că în vânzări ai tot timpul de lucru și un salariu foarte bun?
Indiferent dacă te gândești la o carieră în vânzări, sau vrei să vinzi mai mult, după acest curs vei obține informațiile fundamentale necesare pentru a avea succes in vânz...
Ești mereu pe fugă, rezolvi lucrurile pe ultima sută de metri și ai vrea să ai o strategie de eficientizare a modului de utilizare a timpului?
Vino la acest training, vei învăța să-ți prioritizezi activitățile, timpul și relațiile cu ceila...
Referentul Resurse Umane își desfășoară activitatea ca angajat în cadrul departamentelor de resurse umane și salarizare sau în cadrul serviciilor externe specializate în resurse umane și salarizare.
Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate,
într-un local de alimentatie publică.
Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alt...