Cursuri de Arta Plastica Copii

imagine CURSURI DE ARTĂ PLASTICĂ COPII
400 RON
Sună acum: 0753695101

Cursuri de Arta Plastica Copii

Training / Dezvoltare personala

Cluj-napoca, jud. Cluj // Pret: 400 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Art Point Studio Srl
Data ultimei actualizari: 30/10/2019

Cursurile de artă pentru copii cuprind: desen și grafică, pictură: cromatologie, compoziție, istoria artei și modul de lucru al maeștrilor, diverse tehnici: gravură, marmorare, mozaic, transfer fotografic, colaj etc. O descriere detaliata si modalitatea de participare, sunt disponibile pe site-ul nostru: http://www.artpointstudio.ro/cursuri-copii/
Prezentare curs

Cursurile de artă pentru copii vor cuprinde: desen și grafică, pictură: cromatologie, compoziție, istoria artei și modul de lucru al maeștrilor, diverse tehnici: gravură, marmorare, mozaic, transfer fotografic, colaj etc.

În toate temele abordate, se va face o incursiune in Istoria Artei, prin prezentarea artiștilor de referință în domeniu.

O detaliere a cursurilor găsiți aici:

Modulul de desen și grafică

Cursul de desen ajută copiii de toate vârstele să deseneze realist, oferindu-le reperele vizuale necesare. Ne propunem un curs de desen foarte structurat, în care vom începe de la elemente și forme simple, vom continua cu observarea formelor din natură și a animalelor și vom ajunge la desenarea figurii umane, la crearea de animale fantastice și compoziții proprii.

Desenul este o artă în sine, dar constituie în acelaşi timp şi punctul de pornire, baza picturii, deoarece prin observarea liniilor, formelor, luminii şi umbrelor, ne obişnuim ochii să surprindă detaliile, proporţiile şi ne exersăm coordonarea creier-mână.

Pe parcursul cursului vom învăţa noţiuni de paginaţie, construcţie, perspectivă, compoziţie şi valoraţie, ne vom familiariza cu notiuni de Istoria Artei, studiind si operele maestrilor.

Vom experimenta diverse tehnici de lucru, care să ne stimuleze creativitatea: creioane grafice și creioane colorate, cărbune, sanguină, pastel cretat și pastel de ulei, creioane acuarelabile, markere, tușuri colorate, modelajul pentru studierea volumului, tehnici mixte, monoprint, colaj şi desenul în pensulă având ca suport hârtia.Modulul de pictură 

În cadrul modulului de pictură vom aborda noțiuni de cromatologie, contraste și acorduri cromatice, noțiuni de bază ale compoziției,ne vom familiariza cu marii maeștri ai artei și cu operele lor.

Vom face cunoștință cu modul de lucru din diversele curente artistice: impresionism, pointilism, experionism etc.

De asemenea vom aborda mai multe tehnici de lucru si vom experimenta cu tot felul de materiale: acuarelă, tempera, acrylic și tehnici mixte.


Tehnici și experimente

Aici vom descoperi originea diverselor tehnici dar și etapele de lucru necesare pentru fiecare tehnică în parte:

Gravură cu ac rece

Linogravură

Marmorare

Mozaic

Graffiti

Diverse tehnici de transfer fotografic

Colaj

Sgrafitto

Și multe alte experimente de mix media folosite atât în arta tradițională cât și în arta contemporană.

Vă așteptăm cu drag la cursurile nostre de artă plastică pentru copii, care se desfășoară pe toată durata anului școlar!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Art Point Studio Srl

logo Art Point Studio Srl

Adresa: Bistritei 49, Cluj-napoca, jud. Cluj
E-mail contact firma: contact@artpointstudio.ro
Descriere:

The most creative starting point in Art!


ART POINT STUDIO se propune ca un spatiu alternativ, menit să îți ofere o nouă experiență a educației artistice, un punct de referință pentru însușirea abilităților specifice artei plastice și de promovare a tinerilor artiști.  


Ne dorim să oferim un mediu sigur pentru exprimarea liberă a creativității, fără presiunea greșelilor, notelor sau examenelor, destinat atât copiilor si adolescentilor care doresc să-si dezvolte potentialul creativ si să realizeze portofolii pentru admitere la liceu/ facultate, dar si adultilor care simt că a venit în sfârșit momentul să-și împlinească aspirațiile creative, să experimenteze și să se joace cu culorile și să descopere o nouă modalitate de comunicare- prin artă. 


Îți oferim: 


• Cursuri de artă pentru copii si adulți

• Pachete complete de cursuri bine structurate astfel încât să-ți poți însuși cunoștințe complexe de pictură și desen

• Ateliere părinte- c...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0753695101

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput