Ospătarul -chelnerul, , asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.
Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de cofetărie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele /
insule de gătire din hypermarketuri / mall / vago...
„INSTRUCTORUL/PREPARATORUL FORMARE” este una dintre putinele ocupatii care conform legislatiei romanesti (OG 129/2000, Art. 28, alin. 2) confera dreptul unei persoane de a sustine programe de formare profesionala destinate adultilor pe dome...
„INSTRUCTORUL/PREPARATORUL FORMARE” este una dintre putinele ocupatii care conform legislatiei romanesti (OG 129/2000, Art. 28, alin. 2) confera dreptul unei persoane de a sustine programe de formare profesionala destinate adultilor pe dome...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
„INSTRUCTORUL/PREPARATORUL FORMARE” este una dintre putinele ocupatii care conform legislatiei romanesti (OG 129/2000, Art. 28, alin. 2) confera dreptul unei persoane de a sustine programe de formare profesionala destinate adultilor pe dome...
„INSTRUCTORUL/PREPARATORUL FORMARE” este una dintre putinele ocupatii care conform legislatiei romanesti (OG 129/2000, Art. 28, alin. 2) confera dreptul unei persoane de a sustine programe de formare profesionala destinate adultilor pe dome...
Curs de calificare: FRIZER
Ocupaţia de frizer constă în realizarea activităţilor de îngrijire, ondulare, întindere şi aranjare a parului în mod estetic prin diverse mijloace şi tehnici.