Curs: Expert Achizitii Publice COR: 214946- Acreditat ANC 0722934356

imagine Curs:Expert Achizitii Publice  COR: 214946- acreditat ANC 0722934356
600 RON

Curs: Expert Achizitii Publice COR: 214946- Acreditat ANC 0722934356

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 600 RON


Data incepere: 12/12/2022
Perioada inscrieri: 13/10/2022 - 10/12/2022
Data ultimei actualizari : 22/11/2022

Curs Expert Achizitii Publice Cursul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, . Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, pret 600 lei, tel: 0722.934.356
Prezentare curs
Cui se adreseaza cursul: persoanelor cu studii superioare care au abilitatea de a intelege corect legislatia nationala privind achizitiile publice.
Printre modulele predate la curs, enumeram urmatoarele:
-inregistrarea in sistemul electronic de achizitii publice:SEAP/SICAP
-simulari licitatii publice;
-insusirea procedurilor de atribuire;
-criterii de evaluare, de clarificare si de selectie a ofertelor
-moduri de contestare
Certificare: in urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de absolvire pentru ocupatia de “ Expert Achizitii Publice” si a suplimentelor descriptive care atesta competentele dobandite in urma cursului.
► Certificatul este valabil pe viata si este recunoscut atat in Romania cat si in tarile membre ale Uniunii Europene, aplicand Apostila de la Haga.

Durata: 70 ore
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput