Curs: Stivuitorist + Autorizatie I.S.C.I.R.

imagine Curs: STIVUITORIST + Autorizatie I.S.C.I.R.
1550 RON

Curs: Stivuitorist + Autorizatie I.S.C.I.R.

Curs de calificare // Autorizat

Resita, jud. Caras-severin // Pret: 1550 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 25/11/2020

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, un stivuitorist este o persoana care a urmat un curs de specializare organizat de o firma autorizata si a promovat examenele de autorizare CNFPA (Consiliul de Formare Profesioanala a Adultilor) si ISCIR.
Prezentare curs

Autorizarea de stivuitorist da dreptul posesorilor sa manevreze orice tip de instalatie de ridicat cu furci: electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete ridicatoare, etc. Autorizarea este valabila pe o perioada de 4 ani, timp dupa care posesorii acesteia trebuie sa urmeze un stagiu de prelungire a valabilitatii autorizatiei ISCIR.
Orice perosana care manevreaza pe teritoriul Romaniei instalatii de ridicat cu furci, care pot ridica o sarcina nominala mai mare de 1 tona, la o inaltime mai mare de 1 metru are nevoie de autorizarea ISCIR si specializarea CNFPA ca si Stivuitorist.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CURSURI SPIC FORMARE PROFESIONALA SRL

logo CURSURI SPIC FORMARE PROFESIONALA SRL

Adresa: STR. PETRU MAIOR , NR. 2, BL.800, ET. 2, CAM 237, Resita, jud. Caras-Severin
E-mail contact firma: cursuricalificareresita@gmail.com
Descriere:

Cursuri Spic desfășoară cursuri de formare profesionala si calificare profesionala adresate adultilor , fiind autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), fost CNFPA-Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in conformitate cu legislatia in vigoare. Noi va putem implini visele cu eforturi financiare minime. Alege sa urmezi cursuri de calificare autorizate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0742228788
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput