Curs stivuitorist

imagine Curs stivuitorist
1000 RON
Sună acum: 0723918928, 0348401164

Curs stivuitorist

Curs de specializare // Autorizat

Pitesti, jud. Arges // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 29/09/2021

Cursul costa 1200 de lei cu toate taxele incluse, inclusiv taxa de examinare
Prezentare curs
Cursul se adresează celor care doresc să obţină autorizaţie iniţială de stivuitorist. Ocupaţia de stivuitorist se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a stivuitoarelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind manevrarea în deplină securitate a mărfurilor. Numai pentru maşinistul care manevrează stivuitoare sau translatoare stivuitoare este necesară cunoaşterea şi aplicarea prevederilor prescripţiilor tehnice ISCIR, în vederea autorizării lui . Centru educaţional, ATP Argeş, se mândreşte cu o experienţă de peste 26 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat. Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii si Ministerul educatie Nationale, ISCIR)
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ATP-furnizor de calificare profesionala

logo ATP-furnizor de calificare profesionala

Adresa: PITESTI, CENTRU, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:
    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de 31 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723918928 0348401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput