Curs Remote cu Instructor Project Management Advanced (pmp Ii) Bit Academy

imagine Curs Remote cu instructor Project Management Advanced (PMP II) BIT Academy
700 RON
Sună acum: 0727717343

Curs Remote cu Instructor Project Management Advanced (pmp Ii) Bit Academy

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 19/10/2020

Cursul oferă celor interesați metode și tehnici avansate de management a proiectelor. Având la bază noțiunile discutate în prima parte a programului (Project Management Essentials - PMP I), cursul aduce un plus de profesionalism în abordarea structurată a proiectelor, conform bunelor practici aplicate la nivel internațional.
Prezentare curs

Cursul este redactat pe baza ghidului internațional actual de bune practici în managementul de proiect, PMBOK®, constituindu-se un suport minim necesar pentru parcurgerea și înţelegerea noțiunilor necesare în vederea pregătirii examenului de certificare PMP® (Project Management Professional).


Certificarea PMP® este cea mai prestigioasă certificare în domeniul managementului de proiect pentru o carieră națională și internațională la standarde profesioniste în acest domeniu. Aceasta este oferită de către Project Management Institute din USA ((http://www.pmi.org/) și conferă titularului recunoașterea formală de către comunitatea națională și intenațională a experienței profesionale și a cunoștințelor avansate de management de proiect.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

BIT TRAINING CENTRE SRL

logo BIT TRAINING CENTRE SRL

Adresa: Strada Coltei, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@bitacad.net
Descriere:

Educaţia de calitate este calea spre o viaţă mai bună. Am pornit BIT Academy pentru a permite transferul cunoştinţelor şi experienţei de la profesionişti la cei care acum învaţă. Platforma este deschisă tuturor celor care au ceva de spus şi tututor celor care vor să asculte.
Lectori

Lectori generali
Ruxandra Enache

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0727717343

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput