Curs Referent Resurse Umane

imagine  Curs REFERENT RESURSE UMANE
1000 RON
Sună acum: 0799984528, 0348800812

Curs Referent Resurse Umane

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 1000 RON


Data incepere: 25/04/2024
Perioada inscrieri: 08/04/2024 - 25/04/2024
Data ultimei actualizari : 08/04/2024

Cursul de Referent Resurse Umane este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. La finalizarea cursului se obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si in U.E.
Prezentare curs

Inspectorul de Resurse Umane are un rol vital în gestionarea celei mai valoroase resurse din cadrul unei companii: OMUL. 

Productivitatea și buna desfășurare a activității firmei depind de calitățile și capacitatea resursei umane. Dacă ți-a plăcut să fii mereu în jurul oamenilor, un job în Resurse Umane, poate să fie cel potrivit pentru tine!


Referentul de resurse umane trebuie: sa opereze documentele din departament, sa se informeze cu privire la modificarile legislative, sa evalueze situatia departamentului de resurse umane, sa gestioneze REVISAL (simulare proceduri de angajare, concediere si modificare contract de munca – ultimele prevederi Codul Muncii), si multe altele.


Acesta este motivul pentru care legislatia impune tuturor firmelor sau organizatiilor (cu personal angajat) sa apeleze la serviciile unui Referent de Resurse Umane. Cursul este format dintr-o parte teoretica sustinuta de foarte multe aplicatii practice.


Astfel, vei intelege aparatul si mecanismul de functionare al departamentului de resurse umane in relatia pe care acesta trebuie sa o aiba cu autoritatile publice. 


Inscrie-te la cursul de Referent Resurse Umane!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

logo Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

Adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, Str. P-ta Vasile Milea nr. 3, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0348800812
E-mail contact firma: centruleducational2013@yahoo.ro
Descriere:
Echipa Centrul Educational ATP este una dintre cele mai profesioniste echipe in domeniul formarii profesionale, cu o vasta experienta in sfera instruirii si perfectionarii adultilor. Scoala noastra ofera un sistem de educatie si formare profesionala adaptat in permanenta noilor provocari, astfel venim cu idei inovatoare si moderne de invatare. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica, ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu usurinta a cunostintelor. Cursurile autorizate se desfasoara dupa o programa aprobata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursurilor, se organizeaza un examen final, in urma caruia participantii obtin diplome recunoscute la nivel national si international. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta: 0799 984 528 / 0348 800 812, program: luni - vineri / 09:00 - 18:00, adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, camera 3, Piata Vasile Milea, nr. 3, Pitesti. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0799984528 0348800812

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput