Curs Pizzar

imagine Curs  PIZZAR
1000 RON

Curs Pizzar

Curs de perfecţionare // Autorizat

Brasov, jud. Brasov // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii: 03/09/2019

Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
Prezentare curs

Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.

El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.

După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând

reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.

În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează

materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea – kg sau

număr de porţii), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza,

sosuri, toping-uri), efectuează coacerea.

Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării .Curs  PIZZAR

El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.

După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând

reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.

În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează

materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea – kg sau

număr de porţii), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza,

sosuri, toping-uri), efectuează coacerea.

Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării .

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza Nr. 2 , JUD. ALBA (In incinta U.N.I.S.E.M.), Alba Iulia, jud. Alba
Descriere:

ACCRC INTERNATIONAL, furnizor de formare profesionala, organizeaza cursuri in diferite domenii de activitate. 




Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0764886307
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.




Catre pagina de inceput