Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la
introducerea în fabricaţie.
Competenţe dobândite
comunicare şi numeraţie.
utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.
comunicare în limba modernă.
asigurarea calităţii.
dezvoltare personală în scopul obţinerii performanţei.
igiena şi securitatea muncii.
lucrul în echipă.
aprecierea valorii nutritive a alimentelor.
pregătirea materiilor prime şi auxiliare.
tehnici de ambalare.
prepararea tipurilor de aluat pentru obţinerea produselor de patiserie.
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.