Curs operator calculator electronic si retele

imagine Curs operator calculator electronic si retele
1200 RON
Sună acum: 0757265689, 0760033358

Curs operator calculator electronic si retele

Curs de perfecţionare // Autorizat

Pitesti, jud. Arges // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 01/10/2021

Operatorul calculator electronic si reţele, îşi desfăşoară activitatea într-un mediu în continuă evoluţie; această ocupaţie este cerută de piaţa muncii. Procesul de lucru în cazul unui operator calculator electronic şi reţele este corespunzător activităţilor pe care le desfăşoară şi care sunt descrise în cadrul competenţelor specifice ocupaţiei.
Prezentare curs
Competente dobandite:- comunicarea la locul de muncă. - dezvotarea profesională. - utilizarea calculatorului personal. - aplicarea normelor de tehnica securităţii muncii şi de prevenire şi stingere a incendiilor. - aplicarea procedurilor de calitate. - menţinerea evidenţei echipamentelor şi a dispozitivelor de stocare a datelor. - asigurarea necesarului de componente şi materiale consumabile. - asigurarea funcţionării calculatorului, reţelei de calculatoare. - asigurarea securităţii datelor şi echipamentelor. - asistarea utilizatorilor. - întreţinerea calculatorului şi a echipamentelor. - instalarea, configurarea calculatorului / reţelei de calculatoare
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

logo ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

Adresa: Str. ZORILOR, NR 20, Internat Liceul Dacia, ET. 1, CAM. 15, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcgorj.pitesti@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, înființată în anul 2010.
             Asociația noastra iși desfașoara activitatea în județele Gorj, Rm. Valcea, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0757265689 0760033358

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput