Curs Operator calculator electronic si retele

imagine Curs Operator calculator electronic si retele
700 RON
Sună acum: 0722582736, 0241 618268

Curs Operator calculator electronic si retele

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 700 RON


Data incepere: 10/05/2021
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 29/04/2021

Organizam cursuri de Operator calculator electronic si retele, durata 2 luni. Constanta - Casa de Cultura, etaj 2, camera 60 (intrarea pe la birouri, prin spatele cladirii, vis-a-vis de magazinul "Piese auto", vezi foto).
Prezentare curs

Operatorul calculator electronic si retele isi desfasoara activitatea intr-un mediu in continua evolutie; aceasta ocupatie este ceruta pe piata muncii. Operatorul calculator electronic si retele asigura buna functionare a calculatoarelor, a echipamentelor periferice precum si a echipamentelor de conectare/interconectare in retea, supravegheaza functionarea calculatoarelor, a echipamentelor periferice si a celor de conectare/interconectare in retea; instaleaza si configureaza sisteme de operare si aplicatii, folosind proceduri standardizate; urmareste folosirea corecta a aplicatiilor de catre utilizatori; pune la dispozitia utilizatorilor resursele sistemului si/sau pe cele ale retelei in limita privilegiilor acestora, etc.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Formare Profesionala DAL

logo Formare Profesionala DAL

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 1, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0722582736
E-mail contact firma: fpdal@yahoo.com
Descriere:

Cu o activitate in domeniul de formare profesionala de peste 20 ani, va stam la dispozitie cu numeroase cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere. 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722582736 0241 618268

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput