Curs Online Manager in Domeniul Sigurantei Alimentare Haccp si Iso 22000

imagine Curs online Manager în domeniul siguranţei alimentare HACCP și ISO 22000
770 RON

Curs Online Manager in Domeniul Sigurantei Alimentare Haccp si Iso 22000

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 770 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 06/02/2024

Cursul Managementul siguranţei alimentare HACCP şi ISO 22000 este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor pentru ocupaţia Manager în domeniul siguranţei alimentare, cod COR nou 226312.
Prezentare curs

Cursul Manager în domeniul siguranţei alimentare este destinat persoanelor ce activează în domeniul alimentar, în cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranţa alimentară, din cadrul unităţii.

Cursul vă este necesar dacă doriţi să implementaţi referenţialul SR EN ISO 22000:2019, întrucât vă pregăteşte, atât din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, în vederea cerinţelor şi normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfârşitul cursului Manager în domeniul siguranţei alimentare veţi putea aplica în cadrul organizaţiei din care faceţi parte, toate cunoştinţele acumulate, făcând astfel, primul pas în vederea certificării SR EN ISO 22000:2019.

Prin participarea la acest curs, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aplica în cadrul organizațiilor dumneavoastră toate informațiile acumulate, făcând astfel primul pas în vederea certificării conform cerințelor SR EN ISO 22000:2019. Cursul vă oferă pregătire practică și teoretică, permițându-vă să implementați cu încredere sistemele de management al siguranței alimentare și să aplicați principiile și practicile HACCP și ISO 22000 în activitatea dumneavoastră zilnică.

Obiectivele cursului Manager HACCP:

- Însuşirea reglementărilor aplicabile în siguranţa alimentelor;

- Implementarea cerinţelor standardelor în vigoare conform SR EN ISO 22000:2019;

- Cunoaşterea şi implementarea metodei HACCP.

Tematica programului de formare:

- Noţiuni generale privind calitatea produselor alimentare şi managementul calităţii;

- Sistemul HACCP: istoric, evoluţie, definiţie, principii, implementare sistem;

- Referinţe normative şi legislative aplicabile în industria alimentară;

- Sistemul de igienă al unei organizaţii din industria alimentară;

- Analiza HACCP: definire pericol, risc, metode de lucru ce stau la baza identificării punctelor critice de control;

- Întocmire plan HACCP;

- Sistem de trasabilitate;

- Prezentarea cerinţelor standardului ISO 22000;

- Relaţia dintre ISO 9001 şi ISO 22000.

Pentru mai multe detalii și informații despre acest curs, puteți vizualiza site-ul www.cursuriautorizate.ro sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0733822020.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput