Curs Online Manager in Domeniul Sigurantei Alimentare Haccp si Iso 22000

imagine Curs online Manager în domeniul siguranței alimentare HACCP și ISO 22000
700 RON

Curs Online Manager in Domeniul Sigurantei Alimentare Haccp si Iso 22000

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 22/06/2023

Investește în cunoștințe și asigură-ți succesul în industria alimentară! Siguranța alimentară este o prioritate și tu poți deveni un expert în domeniu cu ajutorul nostru. Alătură-te cursului nostru Manager în Domeniul Siguranței Alimentare HACCP și ISO 22000 și schimbă-ți cariera în bine!
Prezentare curs

Dacă activezi în industria alimentară sau ai responsabilități în cadrul departamentului HACCP al unei unități, avem cea mai bună oportunitate de dezvoltare profesională pentru tine! Cursul nostru Manager în Domeniul Siguranței Alimentare HACCP și ISO 22000 te va dota cu informațiile și instrumentele necesare pentru a face față cerințelor stricte ale industriei alimentare și pentru a-ți asigura succesul în domeniu.

Obiectivele cursului nostru sunt axate pe furnizarea de informații utile și practice în următoarele domenii cheie:

Politici pentru Siguranța Alimentului: Vei învăța cum să implementezi și să menții politici eficiente de siguranță alimentară în cadrul unității tale.

Competență, Instruire și Conștientizare a Personalului: Veți înțelege importanța instruirii și a conștientizării personalului în ceea ce privește siguranța alimentară și veți dobândi abilități pentru a asigura un personal competent și bine pregătit.

Planificarea Activităților: Vei învăța cum să planifici și să organizezi activitățile în conformitate cu standardele de siguranță alimentară.

Controlul Realizării Produselor: Vei descoperi metode și tehnici de control pentru a asigura că produsele alimentare îndeplinesc cerințele de siguranță și calitate.

Sistemul de Management: Verificare, Validare, Îmbunătățire: Vei învăța cum să implementezi și să menții un sistem eficient de management al siguranței alimentare, inclusiv verificarea, validarea și îmbunătățirea continuă a acestuia.

Cursul abordează teme precum:

- Notiuni generale privind calitatea produselor alimentare și managementul calității;

- Sistemul HACCP: istoric, evoluție, definiție, principii, implementare;

- Referințe normative și legislative aplicabile în industria alimentară;

- Sistemul de igienă al unei organizații din industria alimentară;

- Analiza HACCP: definirea pericolului, a riscului și metodele de identificare a punctelor critice de control;

- Intocmirea planului HACCP;

- Sistemul de trasabilitate;

- Prezentarea cerințelor standardului ISO 22000;

- Relația dintre ISO 9001 și ISO 22000.

Cursul Manager în Domeniul Siguranței Alimentare este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocuparea MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE, cod COR nou 226312. Această autorizare certifică calitatea și relevanța cursului nostru și te asigură că vei primi cunoștințe de valoare, recunoscute de autoritățile competente.

Nu rata șansa de a-ți dezvolta cariera și de a deveni un expert în domeniul siguranței alimentare! Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie la cursul nostru Manager în Domeniul Siguranței Alimentare HACCP și ISO 22000, sună la numărul de telefon 0733 822 020 sau trimite un email la adresa office@cursuriautorizate.ro. Poți găsi detalii suplimentare și să completezi formularul de înscriere pe website-ul nostru www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput