Curs Online Manager de Risc Iso 31000 si Coso Erm

imagine Curs online Manager de risc ISO 31000 și COSO ERM
1000 RON

Curs Online Manager de Risc Iso 31000 si Coso Erm

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 03/07/2023

Acest curs se adresează: Persoanelor implicate în activități de management. Auditorilor interni din sectorul public și privat. Persoanelor implicate în implementarea și funcționarea sistemelor de management (calitate, mediu, securitatea informației și datelor cu caracter personal etc.). Persoanelor responsabile de dezvoltarea politicii de management al riscului în cadrul organizației lor.
Prezentare curs

Obiectivele cursului:

Înțelegerea notiunilor fundamentale ale teoriei și practicii domeniului, inclusiv a conceptului de risc cu detalii specifice pe categoriile majore.
Cunoașterea modalităților de identificare și măsurare a riscului, a tendințelor, instrumentelor, modelelor și procedurilor care fac din managementul riscului un proces eficient, măsurabil și vizibil.
Înțelegerea importanței funcționării departamentului de supraveghere a riscurilor prin operațiuni de acoperire, eliminare, transfer, măsurare, monitorizare și reducere a riscurilor, în sensul eficientizării procesului de stabilire a obiectivelor strategice ale companiei.
Îmbunătățirea tehnicii de abordare integrată a gestionării riscurilor și creșterea eficienței sistemelor de lucru în activitatea de management al riscului.
Aplicarea eficientă a metodelor de identificare, evaluare și control al riscurilor conform cadrului COSO ERM.
Implementarea Sistemului de Management al Riscului conform cerințelor standardului SR ISO 31000:2018 și integrarea acestuia în Sistemele de Management ale Calității, Mediului și Securității Informației.

Contact:
Telefon: 0733822020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Înscrie-te acum și dezvoltă-ți abilitățile de management al riscului cu experți recunoscuți!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC Top Quality Management SRL

logo SC Top Quality Management SRL

Adresa: Str. Dionisie Lupu nr. 49, sector 1, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
Telefon: 0724341894
E-mail contact firma: comunicare@cursuriautorizate.ro
Descriere:
SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL este o companie cu capital integral romanesc a carei activitate este organizarea de cursuri autorizate ANC de formare, specializare si perfectionare din diverse domenii.

SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL are o experienta de peste 6 ani in domeniul furnizarii de programe de formare profesionala. Este furnizor autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru 35 de programe de initiere, specializare, perfectionare. Toate programele de formare sustinute se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor, absolventii obtinand certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

In anul 2007 TOP QUALITY MANAGEMENT a fost certificata TUV CERT de catre Tuv Thuringen e.V. - Germania pentru sistemul de management al calitatii, ISO 9001:2008 in domeniile de activitate: consultanta si invatamant pentru adulti.

In anul 2013 TOP QUALITY MANAGEMENT a fost recertificata pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 de catre InterConformity Assesment & Certification Company.

Oferta educationala a SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL contine o gama larga de cursuri de formare in domeni...


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0724341894 +4037 134 79 51
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput