Curs Online Manager Calitate - Iso 9001: 2015

imagine Curs online Manager Calitate - ISO 9001:2015
680 RON

Curs Online Manager Calitate - Iso 9001: 2015

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 680 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 04/12/2023

Programul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor – pentru ocupaţia Manager al sistemelor de management al calității , cod COR 212114, iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Prezentare curs

Într-o lume plină de provocări și oportunități nelimitate, se naște o poveste despre excelență în managementul calității. Povestea noastră începe cu un curs online captivant, un drum fascinant către a deveni un adevărat Maestru al Calității, conform standardului ISO 9001:2015.

Bine ați venit la Cursul online Manager Calitate, oferit de Top Quality Management - locul unde pasiunea pentru perfecțiune și abordarea procesuală se întâlnesc pentru a crea magie în lumea afacerilor. Aici, vei descoperi tainele implementării conceptului de abordare procesuală în organizație, învățând cum să gestionezi cu măiestrie procesele sistemului de management al calității.

Pleci într-o călătorie fascinantă în universul PDCA, aplicându-l cu pricepere pentru a rafina și optimiza fiecare aspect al sistemului de management al calității, în conformitate cu riguroasele cerințe ale ISO 9001:2015. În plus, vei dobândi competențe solide în utilizarea metodelor și instrumentelor specifice managementului calității, transformând evaluarea și îmbunătățirea performanței proceselor în artă.

Dar povestea nu se oprește aici! Te vei învăța să fii maestrul auditului intern și al celui de secundă parte, fiind ghidat de experți pentru a deveni un navigator desăvârșit al acestor programe esențiale.

Pregătește-te să devii arhitectul calității în lumea afacerilor moderne! Cursul online Manager Calitate - ISO 9001:2015 este cheia spre o carieră de succes în managementul calității.

Pentru a te înscrie în această călătorie extraordinară, contactează-ne la Top Quality Management: telefon - 0733822020, email - office@cursuriautorizate.ro sau vizitează website-ul nostru www.cursuriautorizate.ro pentru mai multe detalii.

Ești gata să fii protagonistul acestei povești excepționale a calității? Alătură-te nouă și transformă-ți visul în realitate!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput