Curs online Managementul performantei - KPI indicatori cheie de performanta

imagine Curs online Managementul performanței - KPI indicatori cheie de performanță
620 RON

Curs online Managementul performantei - KPI indicatori cheie de performanta

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 1 , jud. Bucuresti // Pret: 620 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 22/06/2023

Cursul online Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta isi propune sa ofere participantilor atat cunostintele teoretice, cat si competentele practice necesare lucrului cu Indicatorii Cheie de Performanta, astfel incat sa demareze un proiect de implementare a sistemului KPI in organizatie sau sa revizuiasca indicatorii existenti.
Prezentare curs

Cursul nostru online dedicat Managementului Performanței și KPI este acum disponibil și se adresează următoarelor categorii de persoane:

- Managerilor de la toate nivelurile: Indiferent dacă sunteți manageri experimentați sau la început de carieră, acest curs vă va ajuta să înțelegeți importanța măsurării și monitorizării performanței într-o organizație. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a defini și urmări indicatorii cheie de performanță care vă vor ajuta să atingeți obiectivele și să îmbunătățiți rezultatele echipei dumneavoastră.
- Membrii Comisiei de monitorizare a SCIM din entitățile publice: Pentru cei implicați în sectorul public, acest curs vă va oferi cunoștințele esențiale pentru a dezvolta și implementa un sistem eficient de monitorizare a performanței în organizația dumneavoastră. Veți învăța cum să identificați și să utilizați corect indicatorii cheie de performanță pentru a evalua și îmbunătăți rezultatele și eficiența organizației.
- Persoanele implicate în implementarea și funcționarea sistemelor de management și control intern managerial: Dacă sunteți implicat în dezvoltarea și implementarea sistemelor de management și control intern managerial, acest curs vă va oferi instrumentele necesare pentru a identifica și utiliza KPI-urile relevante pentru a evalua performanța organizației și a implementa îmbunătățiri eficiente.
- Auditorii interni și de terta parte: Pentru auditorii care doresc să-și dezvolte competențele și cunoștințele în evaluarea performanței organizației, acest curs vă va ajuta să înțelegeți cum să utilizați indicatorii cheie de performanță pentru a obține informații valoroase și a oferi recomandări utile pentru îmbunătățirea eficienței și a rezultatelor organizației.
- Tuturor persoanelor implicate în implementarea, măsurarea și monitorizarea performanței în organizație: Indiferent de rolul dumneavoastră în organizație, acest curs vă va ajuta să înțelegeți importanța și modul corect de utilizare a indicatorilor cheie de performanță. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a monitoriza și evalua performanța organizației și a contribui la îmbunătățirea rezultatelor și eficienței generale.

Obiectivele cursului:
- Înțelegerea conceptelor utilizate în managementul KPI și modalităților de lucru cu acestea;
- Recunoașterea modalităților de maximizare a rezultatelor generate de managementul performanței;
- Dezvoltarea și promovarea bunelor practici în activarea, raportarea și vizualizarea KPI;
- Utilizarea instrumentelor de măsurare a KPI;
- Înțelegerea și realizarea unei hărți cu KPI.

Cursul este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, garantând astfel calitatea și relevanța materialelor și metodologiilor utilizate în cadrul acestuia.

Pentru mai multe informații și înscrieri, contactează-ne la:
Telefon: 0733 822 020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput